Marko Grubnić prošle je godine podigao tužbu protiv plastičnog kirurga Brune Cvjetičanina.

Galerija


Marko Grubnić, čini se, muku muči s vlastitim novcem.

Vezani članci Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i mama Branka harače Milanom, no nekada su izgledali potpuno drugačije Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Marko Grubnić nekada je bio ćelav i družio se s ekipom s kojom ga se danas više ne viđa

Naime, poznati stilist još je prošle godine na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podignuo tužbu protiv plastičnog kirurga Brune Cvjetičanina, a riječ je o navodnom dugu od 148.000 kuna.

Grubnić tvrdi da mu je posudio 220.000 kuna, a da mu kirurg duguje još 148.000. Novac mu je navodno posudio zbog kupnje stana, a Cvjetičanin je, tvrdi Marko, u prosincu 2017. vratio tek trećinu iznosa te se obvezao čim prije vratiti ostatak.

U tužbi stoji da Grubnić nije sumnjao da će mu kirurg vratiti novac jer su privatno bili u bliskim odnosima, no ugovor o zajmu nisu potpisali.

Inače, saznajemo da Bruno Cvjetičanin više ne radi u Hrvatskoj, već u inozemstvu. Kontaktirali smo i s njegovom odvjetnicom Mirelom Turkalj Fresl, koja je bila kratka i jasna. ''Nema priče, nema komentara, nema nikakve izjave. Otkud vam moj broj?'' kazala je odvjetnica Turkalj Fresl.

Nakon toga obraćamo se i Jeleni Nujić, odvjetnici Marka Grubnića, koja nam je poslala konkretnu izjavu u vezi s ovim slučajem.

''Vezano za medijske napise povodom tužbe mog klijenta gospodina Grubnića, izvješćujem vas sljedeće. Točno je da je moj klijent tužio gospodina Cvjetičanina za isplatu iznosa od 150.000,00 kn. Gospodin Cvjetičanin je zaista od mog klijenta pozajmio navedeni iznos koji je mom klijentu predstavljen za isplatu dijela iznosa za kupnju stana. O tom pravnom, ali i pozadinskom međusobnom odnosu postoje brojni svjedoci i tadašnja međusobna komunikacija. Naglašavam da je utužen samo iznos koji je pozajmljen i za koji su stranke dogovorile da je pozajmljen. Gospodin Grubnić nije ovom tužbom obuhvatio i druge novčane iznose i darove koje je tuženik primio. Ako u sudskom postupku bude sporan i odnos stranaka koji je doveo do pozajmice, vjerujem da nećemo imati nikakvih problema s dokazivanjem. Sama činjenica da se gospodin Cvjetičanin oglušio na pokušaje mirnog rješenja spora ukazuju na očito izbjegavanje svog duga, a i odgovorom na tužbu ne priznaje dug, pa tako između ostalog postoje elementi i kaznenog djela prijevare. Moj klijent smatrao je gospodina Cvjetičanina, oca dvoje djece, doktora, čovjekom od riječi, no evidentno će ovu situaciju rješavati sud. Svaki građanin ima pravo zahtijevati sudsku zaštitu pa je tako i u ovom slučaju'', stoji u izjavi odvjetnice koja zastupa Marka Grubnića.

Milanka Opačić s minivalom na glavi? O da! Pogledajte kako je izgledala prije deset godina

I Srbi imaju Grdovića: Aca Lukas pokazao kako on lupa aute te što napravi nakon toga

Bujne obline u prvom planu: Seksi manekenka koja izaziva pravu pomutnju gdje god se pojavi

Rezultati napornih treninga: Grubnić voli pokazivati mišiće koje je stekao teškom mukom