Marko Grubnić prisjetio se svog iskustva u showu "Ples sa zvijezdama" i otkrio nam je koji odjevni predmet nikada ne bi odjenuo.

Galerija


Modnog stilista Marka Grubnića gledali smo u ulozi natjecatelja showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojoj se poprilično dobro snašao i oduševio gledatelje pred malim ekranima.

Vezani članci Marko Grubnić Marko Grubnić otkrio nam je koja je zadnja poruka koju je poslao i kome: "Vidite kako sam ja iskren" Marko Grubnić (Foto: Instagram) Emotivni Grubnić oglasio se nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama": "Ivane Šariću, nikada ti neću zaboraviti onu nedjelju"

Uloga modnog stilista u emisiji nije toliko dolazila do izražaja, ali Marku je svaka kombinacija u kojoj je zaplesao stajala kao salivena jer je on pazio na svaki detalj. U razgovoru s Markom prisjetili smo se tih vremena i zanimalo nas je koji odjevni predmet nikada ne bi obukao ili koju obuću ne bi nosio ni u ludilu.

Što nam je otkrio, pogledajte u našem videu.

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najboljeg reality showa, serija "Na granici" u kategoriji najbolje domaće TV serije te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7. veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.