Kakva transformacija!

Grubnić objavio fotku s Celzijus, neki pomislili da je riječ o kolumbijskoj pjevačici: "Nisam te prepoznala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić objavio je na Instagramu fotografiju s Nives Celzijus i izazvao opće oduševljenje svojih pratitelja.

Marko Grubnić ponovno je nadmašio samog sebe umijećem stiliziranja, i to u slučaju pjevačice i članice žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Marko se na svom profilu na Instagramu pohvalio kako je dotjerao Nives i objavio nekoliko besprijekornih fotografija na kojima zajedno poziraju. Toliko besprijerkornih da neki Nives nisu odmah ni prepoznali, s dugačkom kovrčavom kosom i kompletno našminkanu.

"Hej ljudi, nije li smiješno koliko se još uvijek volim imati Barbie lutkama? Želi li se još netko igrati? Ovo je moja nova najdraža i jako je volim", napisao je Marko u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"J***** nisam ju prepoznala", komentirala je blogerica Ella Dvornik, a Nives je u komentarima napisala da si ona i Marko dobro stoje.

"Nikad ljepša", "Opla, predobro", "Perfektno", "Sve što dotakneš pozlatiš", "Najzgodnija Barbie ikada", "Blago tebi Marko koliko imaš Barbika", "To što ti radiš je za svaku pohvalu, ma bravo dečko", "Ljepša si s tom kosom nego ravnom", "Marko, rasturaš, Nives wamp, nikad bolja", "Na trenutak pomislih da je Shakira", samo su neki od stotina komentara koje su dobili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene