Marko Grubnić često je mijenjao stil, pa tako i frizuru.

Galerija Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) +5 Marko Grubnić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Marko Grubnić jedan je od glavnijih aktera domaće javne scene. Njegov svaki korak se prati u stopu, a novinarima je zanimljiv zbog svojeg posla, ali i čestih promjena imidža kao i ekstravagancije koja ga prati kroz izgled i kroz osobnost.

Vezani članci Maja Šuput Spektakularan povratak Šuput na male ekrane: Pojavila se u neobičnoj šarenoj kombinaciji, a frizura je priča za sebe! Marko Grubnić Grubnićeve fotke iz 2007. pravi su hit zbog frizure koju je tada imao, a evo i s kojim se domaćim damama tada zabavljao na jahti!

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Mi smo malo prekopali arhivu kako bismo se sjetili kako je Marko izgledao kada je tek počeo koračati estradnim nebom i kada je punom parom radio kao stilist. Tada se dosta družio s Nevenom Ciganovićem, a moglo ga se vidjeti i u društvu Ante i Simone Gotovac. Krasio ga je nadimak Modni mačak. 

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)

Aleksandra Grdić također mu je bila prijateljica, a u vrijeme najveće slave Marko je čak gradom hodao s tjelohraniteljima.

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Marko je danas distanciran od javnosti i pojavljuje se tek povremeno na događajima za koje ga veže posao. Najbolji je prijatelj Maje Šuput i često putuju zajedno, a izjave za medije gotovo da i ne daje.

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Uz brojne promjene stile, Marko je čak u jednoj fazi imao i obrijanu glavu. Prije nego je postao slavan, okušao se i kao pjevač u showu Supernova Music Talent.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju