Marko Grubnić često je mijenjao stil, pa tako i frizuru.

Galerija


Marko Grubnić jedan je od glavnijih aktera domaće javne scene. Njegov svaki korak se prati u stopu, a novinarima je zanimljiv zbog svojeg posla, ali i čestih promjena imidža kao i ekstravagancije koja ga prati kroz izgled i kroz osobnost.

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Vezani članci Nives Celzijus i Marko Grubnić Grubnić se raspisao o rastancima: ''Nikad se ne opraštam od nikoga, ali volim staviti točku na i'' Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus Neviđeno duboki dekoltei, pripijene i ultra kratke haljine - ocijenite najbolja izdanja naših diva koja će se pamtiti!

Mi smo malo prekopali arhivu kako bismo se sjetili kako je Marko izgledao kada je tek počeo koračati estradnim nebom i kada je punom parom radio kao stilist. Tada se dosta družio s Nevenom Ciganovićem, a moglo ga se vidjeti i u društvu Ante i Simone Gotovac. Krasio ga je nadimak Modni mačak. 

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)

Aleksandra Grdić također mu je bila prijateljica, a u vrijeme najveće slave Marko je čak gradom hodao s tjelohraniteljima.

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Marko Grubnić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Marko je danas distanciran od javnosti i pojavljuje se tek povremeno na događajima za koje ga veže posao. Najbolji je prijatelj Maje Šuput i često putuju zajedno, a izjave za medije gotovo da i ne daje.

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Uz brojne promjene stile, Marko je čak u jednoj fazi imao i obrijanu glavu. Prije nego je postao slavan, okušao se i kao pjevač u showu Supernova Music Talent.