Nema tragova umora!

Pogledajte izvrsnu plesnu izvedbu Marka Grubnića poslije burne noći: Pozdravio ekipu sa svadbe!

Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Grubnić i Ela Vuković u devetoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' zaplesali su jive na pjesmu iz mjuzikla "Footloose".

U liku Emme Stone i Ryana Goslinga, Marko Grubnić i Ela Vuković u devetoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' su nam pokazali jive, a to su otplesali na poznatu pjesmu iz mjuzikla "Footloose".

Pogledaj i ovo Marko Grubnić (Foto: Instagram) Perika ili? Kakva transformacija! Marko Grubnić pohvalio se dugom kosom i šiškama koje je nekad nosio

''Ja inače volim kako se ti krećeš po podiju. Sitni, mali, dinamitni crvić. Ima jako puno jive elemenata, meni je to bilo dobro'', komentirala je Tamara, a s njom se složila i Almira. Da je sve bilo jako dobro, smatra i Nicolas.

''Ti si perfekcionist. Bio si malo napet, ali siguran sam do to nije puno ljudi primijetilo'', komentirao je Nicolas.

Zadovoljan je bio i Dinko.

''Meni se sviđa jer ste jedan skladan par'', zaključio je.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene