Zaboljelo ga je, ali...

Dosad su ga htjeli izbaciti, a onda se nešto promijenilo: Grubnić se obratio gledateljima showa "Ples sa zvijezdama"

Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +0 Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Galerija

Ostalo je samo šest parova u showu "Ples sa zvijezdama", među kojima su i Marko Grubnić i Ela Vuković.

Iza nas je sedma po redu emisija showa "Ples sa zvijezdama" koja nam je donijela nova uzbuđenja.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić (Foto: Instagram) Perika ili? Kakva transformacija! Marko Grubnić pohvalio se dugom kosom i šiškama koje je nekad nosio

Ostalo je samo šest parova u showu "Ples sa zvijezdama", a u sedmoj emisiji koju su gledatelji imali prilike vidjeti prošle nedjelje, vidjeli smo ih između ostalog i u timskim nastupima.

Naime, sami parovi izabrali su svoje partnere i to na način da su dva najbolje rangirana para iz prethodne epizode dobili pravo kreirati svoje plesne timove. Osim klasičnih izvedbi svakog para, vidjet smo tako i plesni nastup dva tima sačinjenog po tri para koji su plesali zajedničku koreografiju.

No kako to biva na kraju svake emisije, dva para morala su se naći u plesnom dvoboju i izboriti za prolazak u daljnje natjecanje. Ovaj put to su bili Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić te Sonja Kovač i Gordan Vogleš koji su osvojili najmanji broj bodova. Plesali su cha cha cha.

Žiri je presudio da su u improviziranom plesu bolji bili Josipa i Damir, a Sonja i Gordan pozdravili su se sa žirijem, kolegama i publikom.

Ovo je bila i prva emisija u kojoj Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković nisu završili u dvoboju. Dapače, duo je osvojio najviše glasova publike dosad, 28,5%.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Fenomenalni duo plesao je jazz dance, no žiri ovoga puta nije bio toliko impresioniran kao nakon bečkog valcera u šestoj epizodi. "Odlična atmosfera bez obzira na pad, kao da smo u njujorškom jazz klubu. Ali mislim da se nisi toliko uživio kao u bečkom valceru", zaključio je Nicolas, a isto mišljenje podijelila je i Tamara. "Bečki valcer je bio puno bolji, falilo je energije i čistoće u pokretu", rekao im je Dinko. "Jazz dance nije tvoj ples. Imala sam osjećaj kao da ti je falilo proba plesnih, bilo je nedorečeno", izjavila je Almira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

No Marko je svejedno sretan, što nimalo ne čudi, jer ga je publika napokon nagradila pozivima! 

"Dragi moji, kao što vidite, ovaj show @plessazvijezdama je zaista nepredvidljiv, a posebno je uzbudljivo to što očito zaista nema pravila i apsolutno je sve moguće... Meni se dogodilo upravo "nemoguće", bar sam do sinoć mislio da je to nemoguće - naime, ja više nisam sam, ja imam Vas... Sada je i službeno, jer je Vas čak 28,5% publike sinoć glasalo za mene (to je najveći broj glasova publike u emisiji)... Hvala Vam ljudi... Ponos i sreća su možda jedine riječi kojima mogu opisati svoje osjećaje, jer ja Vam ovo nikada neću zaboraviti i zauvijek ću vam biti zahvalan... U trenutku kada sam se poskliznuo i pao na pod, nastao je totalni košmar u mojoj glavi, pokušao sam se spasiti, pribrati i spasiti koreografiju, ali nisam bio dobar... Priznajem, nisam uspio... a onda ste se pojavili Vi, vas 28,5% mi je pružilo ruku i spasilo me u najkritičnijem trenutku... Hvala vam od srca na tome... Prošlu emisiju sam plesao najbolje što sam mogao i znao, dobio najbolje ocjene i na kraju sam se ipak borio sam, zaboljelo me to, ali nije me obeshrabrilo, jer sam znao da ste prepoznali moj trud, rad, volju, energiju i najveću želju, znao sam da ste me osjetili, da ste me vidjeli i da ste zapamtili tu emociju i taj ples... I bio sam upravu, iskazali ste se kao ljudi koji osjećaju, pamte, vole pozitivne stvari, podržavaju radnike i borce onda kada je to ipak najpotrebnije... Hvala vam iz dubine moga srca. Ja obećajem da ću sada plesati još bolje, i to za sve Vas, i tek sada se nikada neću predati jer ste mi pokazali da ja ipak nisam sam i to u bitnim, ključnim i teškim situacijama... Zaista sam najponosniji na svijetu jer i ja imam svoje navijače i to jaaakoooo puno navijača. Hvala Vam što ste u pravom trenutku stali uz mene i to u ovolikom broju", poručio je Marko na Instagramu.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) +4 Joseph Baena (Foto: Instagram) Celebrity Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene