Marko Braić u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' pjevao je pjesmu ''Finesse'' utjelovivši američkog pjevača Brunu Marsa, a najiskrenija u komentiranju njegova nastupa bila je Nives Celzijus.

Galerija


U prethodnoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Marka Braića gledali smo kao američkog pjevača Brunu Marsa, a pjevao je njegovu pjesmu ''Finesse''. Zadatak je odradio i više nego odlično

Vezani članci Nives Celzijus Može li više seksi? Nives pozirala u prozirnom kombinezonu, oduševljeni fanovi mole je samo jednu stvar Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali!

''Fantastično, s tolikom lakoćom otplesana ne baš lagana koreografija, napravio si sjajan nastup, možda jedan od najtežih u ovoj emisiji'', Goran Navojec nije štedio na komentarima, a s njim se složio i Mešin. 

''Gledamo te već osmu emisiju, i malo je nepristojno prema žiriju i kandidatima svaki put biti tako dobar, više ne znam što bi me kod tebe iznenadilo. Možda jedino neki katastrofalan nastup'', u svom je stilu komentirao Mešin. A onda je red došao na Nives 

''Iz emisije u emisije zvučiš sve bolje i bolje, a jedina je zamjerka što si mi prezgodan'', zaključila je. 

Marko će u sljedećoj emisiji utjeloviti Massima i njegov veliki hit, Porinom nagrađenu pjesmu ''Iz jednog pogleda''. Jedva čekamo vidjeti. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Šuput bez pardona: ''Pitali smo se je li moguće da imaš ovakvo tijelo, to su umjetne grudi?''