Marko Braić, koji je jedan od finalista showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', pokazao je kako teku pripreme ususret zadnjoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koju ćemo gledati ove nedjelje.

Galerija


Marko Braić jedan je od osmero kandidata koji je ove sezone oduševljavao publiku i žiri svojim transformacijama u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Naš glumac sada je i finalist koji će se ove nedjelje boriti za titulu pobjednika, a na Instagramu je otkrio kako teku pripreme za zadnju emisiju ove godine te je napravio mali rezime svega kroz što je prošao. 

Vezani članci Mario Petreković druga emisija TLZP - 1 Petrekoviću je pobjedu donijela zahtjevna transformacija, a u svom stilu je otkrio koja mu je životna uloga zapravo najdraža Maja Bajamić Reakcije na Majinu transformaciju u seksi Seve se ne stišavaju, poruka bivše natjecateljice istaknula se među mnogima!

''Djelić toga kako su izgledale pripreme za finale. Bilo je ljeto i bilo je vruće. (Bilo je lepoo!) Dva tjedna prije snimali smo po dvije emisije u jednom tjednu, nisam više znao za sebe. Ostala su mi samo tri dana za savladavanje koreografije koju od iscrpljenosti ni na 0.25 playback speedu nisam kužio. Na svu sreću tu je bio Igor. Kako mi je stan bio mali bilo je tu i skrivanja po Jadran filmu da bi se vježbalo. Bilo je vježbanja prije spavanja, prije umivanja i zapravo cijeli ostatak dana. Rekao bih da imam sportsko srce i onda kada je najteže guram dalje jer znam da će nakon napora stići zasluženi odmor, a bol će nestati.
Do finala bile su tu 4 pobjede i 10 tjedana uzastupnog zasjedanja na 1. mjestu tablice sveukupnog poretka. Da li ću nastaviti taj niz i doći do 5. pobjede u finalnoj emisiji pogledajte u Nedjelju u 20:15h na @novatv_ ! 


Ja bih se najprije htio zahvaliti @vklasic @ivanahusar i @igorbarberic koji su mi dozvolili da se tokom snimanja TLZPa osjećam ugodno u svojoj profesionalnosti i predanosti, u svakom od zadataka. Oni vjerojatno nisu ni svjesni da sam se ja tada tako osjećao, ali bodriti ili poštivati nekog nije moguće samo riječima ili vikanjem, ono na čemu ja njima zahvaljujem jest mir i osjećaj ugode koji su na mene prenijeli kao performeru. Osjećao sam se kao da su prepoznali moju predanost i hranile je čistim i prostim razumijevanjem i poštovanjem, šutnjom i pogledom. Možda nekom neprimjetno, ali meni vrlo značajno i na tome im hvala!

Sretne i vesele blagdane želim svima!!'', zaključio je Marko. 

A kako će izgledati njegova transformacija u Jennifer Lopez, ne propustite pogledati ove nedjelje. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Danas je zanosna plavuša, no većinu karijere Indira bila je crnka, škicnite kako je izgledala 2005. godine!