O njoj se pričalo

Ovu atraktivnu pjevačicu zovu živom vatrom, a njemu su zbog nje rekli da je lijep kao muškarac, a prekrasan kao žena

Marko Braić - 1 Marko Braić - 1 Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 2 Marko Braić - 7 Marko Braić - 6 Marko Braić - 5 Marko Braić - 4 Marko Braić - 3 Marko Braić - 2 TLZP: Marko Braić kao Eleni Foureira Marko Braić +2 Marko Braić Galerija

Marko Braić u petoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' utjelovio je zanosnu ciparsku pjevačicu Eleni Foureiru.

Marko Braić u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ovoga je puta postao ciparska pjevačica Eleni Foureira.

Pogledaj i ovo Minea i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP nitko mu se nije nadao Kakvo iznenađenje u našem hit-showu, neočekivani gost posebno je obradovao Mineu: "Naša ljubav traje već skoro 30 godina!"

Zanosna Eleni prije dvije godine osvojila je drugo mjesto na Eurosongu svojom pjesmom ''Fuego'', a evo što su voditelji i žiri imali za reći kad je Markov nastup u pitanju. 

''Lijep si kao muškarac, ali si i prekrasan kao žena'', zaključila je Maja u svom stilu. Navojec se malo i našalio. 

''Meni je jako teško komentirati ovaj nastup, ne znam kako bih ovo sve nazvao, ovo koreografsko drmuskanje, vi samo pričajte'', rekao je. 

''Ovo je bila živa vatra, kosografija, Eleni si je puno truda dala za ovaj nastup, tako si i ti'', zaključila je Indira. 

Mešin je zaključio da Marka gljiva ne mazi, ali da se on ne da. Nives je Eleni jedna od najdražih pjevačica. 

''Ti si ovo odradio vrhunski'', zaključila je. 

Marko je iskreno rekao i što mu je kod ovog nastupa bio najveći problem.

''Ono što mi je kod Eleni predstavljalo najveći izazov je mlataranje kosom. Nikada ne bih rekao da mahanje kosom u stranu može biti tako teško. Dobio sam upalu vratnih mišića, boli me kuk, sav sam slomljen'', kazao je Marko.

Eleni Foureira pjevačica je koja je svojim albumima osvojila publiku u Grčkoj i na Cipru. Karijeru je započela još 2007. godine kao članica grčke grupe Mystique, no nakon što se bend raspao dvije godine kasnije ona je nastavila samostalnim putem.

Svoj prvi album objavila je 2010. godine, kada je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Universal Music, a sudeći prema kritikama publike i struke, sve je osvojila na prvu. Na Eurosongu 2018. godine predstavljala je Cipar s pjesmom "Fuego", a kvalificirala se i u finale. Zasjela je na drugo mjesto ovog popularnog natjecanja, a to je ujedno i najbolji rezultat koji je Cipar postigao u povijesti Eurosonga.

Foureira je bila u vezi sa španjolskim nogometašem Albertom Botijom od 2016., a par je navodno prekinuo početkom ove godine. Točni detalji i okolnosti njihova prekida nisu poznati, obzirom na činjenicu da oboje skrivaju privatni život koliko god to mogu.

Eleni je u Grčkoj na samom početku karijere pokrenula spekulacije o tome odakle dolazi. Kao članica benda Mystique tvrdila je da je iz Brazila, no govorila je kako joj je otac iz Atene te je zbog toga živjela u Grčkoj. Kasnije su tamošnji mediji iskopali kako je Eleni zapravo iz Albanije, a rođena je kao Entela Fureraj. Godinu dana je o svemu šutjela, da bi na kraju ipak potvrdila navode.

Tijekom nastupa na Eurosongu izjavila je kako je njezin dom Grčka, a istaknula je kako je ondje odrasla te je dokazala da obožava svoju zemlju. Zaključila je kako daljnje kontroverze nisu potrebne.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 +0 Indira Levak - 3 Celebrity Borbu dekoltea Šuput je ozbiljno shvatila: Pogledajte Majino izazovno izdanje, je li nadmašila kolegicu Indiru?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene