Marko Braić i Karmen Sunčana Lovrić snimili su vruće scene. Dakako riječ je o Luki i Gabi, likovima iz serije ''Na granici'' koji su se svakim danom sve bliskiji.

Galerija


Luka i Gabi, odnosno Marko Braić i Karmen Sunčana Lovrić, upustili su se u vruću ljubavnu avanturu. Luka je shvatio da je Gabi luđa nego što je mislio kad ga je pozvala u svoju kuću i vezala lisicama za krevet. Dakako, riječ je o scenama iz serije ''Na granici''.

Vezani članci Marko Braić (Foto: Instagram) Plavooki zavodnik otkrio pikanterije iz ljubavnog života: ''Nekad je to bilo mljac, ali sad je to bljak'' Marko Braić (Foto: Instagram) Zgodni hrvatski glumac otkrio što je najljepše što su fanovi za njega učinili: ''Publiku je teško zavarati''

Njih dvoje tako su ležali polugoli na krevetu, no Luki se njezina igra nije previše svidjela jer su ga žuljale lisice.

On je čak poželio i požuriti njezinu igru, no nju je zabavljalo to da ima glavnu riječ tijekom druženja u krevetu. Ipak, na kraju i jesu požurili jer se u jednom trenutku čuo muški glas, a to je bio Gabin suprug.

Je li Luka uspio pobjeći prije nego što ga je našao Tomo, njezin muž? Najprije pogledajte video vrućih scena prije nego što je Tomo došao doma.

Slavna pjevačica tješi unesrećene požarom: U skloništu Crvenog križa pojavila se s pizzama i kavama

Brazilac koji je zaludio Hrvatice otkrio nam je je li zauzet: ''Kad sam u vezi, baš je vatreno''