Kakav talent!

Roditeljima nije rekao da se prijavio u hit-show, ali tek onda je slijedilo pravo iznenađenje i šok

Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) Marko Antolković (Foto: Nova TV) +3 Marko Antolković (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Antolković prvi je kandidat koji je dobio zlatni gumb, odnosno direktnu ulaznicu za polufinale showa "Supertalent".

Simpatičnom Marku Antolkoviću iz malog mjesta Lonjica pored Vrbovca "Supertalent" je prvi show takve vrste na koji se prijavio i probio led sa stilom. Marko je svojom vokalnom izvedbom sve toliko oduševio da mu je Martina odlučila pritisnuti zlatni gumb i poslati ga direktno u polufinale. 

Pogledaj i ovo Marko Antolković (Foto: NOVA TV) Ostavio sve bez daha Ne krije uzbuđenje nakon zlatnog gumba: "Javilo mi se sigurno 500 ljudi, sve ovo je novo za mene"

"Motiv za prijavu bio je taj što sam htio da ljudi čuju za mene. Pitanje o reakcijama okoline je malo zeznuto jer moji doma nisu znali da sam se prijavio, znaju samo moji prijatelji i oni su bili oduševljeni, bili su i sa mnom na snimanju. To je zapravo iznenađenje za moje doma", otkrio nam je Marko.

Marko danas studira pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, u klasi profesorice Lidije Horvat-Dunjko, a glazba ga prati čitavog života iako se u obitelji on jedini bavi njome.

"Oduvijek sam bio malo jače dijete i u drugom razredu osnovne škole roditelji su mi rekli da se moram na nešto upisati, recimo na nogomet, kako bih malo smršavio. No ja sam rekao da želim upisati glazbenu školu i tako je sve počelo. Prva mi je želja bio klavir, no nije bilo mjesta u glazbenoj školi u Vrbovcu, pa sam upisao klarinet, ne znajući uopće što klarinet je i svirao sam ga šest godina, nakon čega sam završio u srednjoj glazbenoj školi na smjeru pjevanje", otkrio nam je Marko.

Zbog brojnih obveza često je na putu. 

"Često putujem, pjevam solo u 'Carmini Burani' i ima tih nekoliko mjeseci ili tjedana u godini koji su udarni. Inače vodim tri zbora u župi, a četvrti je ženski vokalni sastav koji je dio folklornog ansambla u Vrbovcu. Tijekom tjedna imam dvije probe, subotom dvije i to kombiniram", otkrio je.

Osim njegove obitelji Marku veliku potporu pruža i djevojka Nikolina, koja se također bavi glazbom.

"Ona je sama naučila svirati gitaru, pjeva u jednom zboru koji ja vodim i velika mi je podrška", pomalo tajanstveno otkrio nam je Marko.

"Apsolutno neočekivano! Stvarno sam se prijavio bez nekakvih očekivanja i nisam nikome rekao jer me cijela rodbina već deset godina nagovara da se prijavim. No nisam se osjećao spremnim i smatrao da to trebam napraviti. Sve dosad, sada sam osjetio da je moj trenutak. Taj dan na snimanju bio sam totalno odsječen, a inače nemam neku tremu. Ali tada nisam uopće znao da postojim, ne sjećam se komentara, ničega! Imao sam čudan osjećaj koji prije nikada nisam iskusio", priznao je Marko.

Prvi zlatni gumb, i to onaj Martine Tomčić, dobio je Marko Antolković!
 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Scholaja (Foto: NOVA TV) Stevie Starr (Foto: NOVA TV) Stevie Starr (Foto: NOVA TV) Marko Antolković (Foto: NOVA TV) +16 Marko Antolković (Foto: NOVA TV) Celebrity Spektakl na početku nove sezone Supertalenta, pao i prvi zlatni gumb: Pogledajte sve nastupe koji su oduševili žiri  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene