Priča o Marku zavodniku

U životu nikada nije imao curu, ali to bi se moglo ubrzo promijeniti? "Nema gdje mi poruke nisu stizale"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić - 11 Mark Bagarić - 13 Mark Bagarić - 5 Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić, finalist Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +12 Mark Bagarić Galerija

Mark Bagarić svojim je glasom oborio s nogu žiri i gledatelje showa "Supertalent" u čije se polufinale plasirao zlatnim gumbom koji mu je udijelio Janko Popović Volarić, a večeras ga gledamo i u finalu.

Mark Bagarić, jedan je od onih natjecatalje ovogodišnje sezone "Supertalenta" koji je osvojio zlatni gumb zahvaljujući svom nevjerojatnom glasu i izvedbi na audiciji showa.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić ''Teško je to naći...'' Mark Bagarić progovorio o budućoj supruzi i djeci: ''Romantična sam duša, što Bog da, bit će''

Ovo mu nije bio prvi javni nastup jer se već natjecao u njemačkom talent showu, iz kojega, kako kaže, nosi vrlo pozitivna iskustva, no zlatnom gumbu koji je dobio od Janka Popovića Volarića se ipak nije nadao.

"Zlatni gumb je za mene bio veliko iznenađenje i nešto sasvim neočekivano. Na audiciji Supertalenta dao sam sve od sebe, a tako pozitivan ishod audicije zaista nisam očekivao", priznao je za DNEVNIK.HR 27-godišnji Mark, koji je odrastao u Berlinu, ali se zbog obitelji preselio u Hrvatsku.

Mark je pred kamerama rekao i da nikada nije imao djevojku te priznao da mu to teško pada i da često razmišlja kada će naći onu pravu.

"I dalje sam slobodan. Veselim se svemu što će budućnost donijeti, a najvažnije je biti strpljiv. Mislim da će se tu i tamo neka cura javiti", optimističan je Mark, kojemu je kod djevojaka najvažnije da su dobre u srcu. Cilj mu je stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi.

Žiri je zaključio da nema curu jer djevojkama nije zapjevao, no kaže da je i to pokušao.

"Mnogim djevojkama se svidjelo moje pjevanje, a često sam pjevao u društvu pred svojim prijateljicama. Moram priznati da sam uvijek iskoristio mogućnost da pjevam", priznaje, a redovito pjeva i za svoje pratitelje na Instagramu na kojem ga je nakon audicijskog nastupa zapratilo više od pet tisuća ljudi.

Mark je u polufinalu zapjevao pjesmu "End of the road", a publika i žiri ponovno su istinski uživali u njegovoj izvedbi i prekrasnom glasu, Maju Šuput je zanimalo je li u međuvremenu pronašao djevojku.

"Još se traži. Nema gdje mi poruke nisu stizale, nisu se javljale samo na Instagram, ne mogu stić dati šansu koliko ih je bilo, meni samo što mobitel nije crknuo", priznao je Mark i odgovorom obradovao Maju i ostatak žirija.

Mark je 27-godišnjak koji obožava pjevanje, rođen je u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same.

Jedan od najboljih trenutaka u životu su mu audicije na showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent. Uz glazbu, njegov hobi je futsal, a igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda čak 30-ak.

A Marka ćemo gledati ponovno u velikom finalu showa što njegove obožavateljice i obožavatelji jedva čekaju.

Osma sezona Supertalenta, koja je tijekom proteklih 12 tjedana svake nedjelje zabavljala gledatelje pred malim ekranima, došla je do samog vrhunca, a u nedjelju 19. prosinca na rasporedu je spektakularno finale showa koji je prema rezultatima gledanosti ove jeseni zasjeo na tron zabavnih televizijskih formata.

Velika završnica showa donosi nastupe kandidata o kojima se govori u superlativima, pa će tako gledatelji pred malim ekranima imati prilike vidjeti 12 najatraktivnijih, najzabavnijih i najupečatljivijih nastupa finalista koji će dati sve od sebe da pokažu čari svog talenta. No, samo će jedan kandidat otići kući s titulom osmog Supertalenta i nagradom od 200.000 kuna, a u odabiru pobjednika sudjelovat će žiri i publika.

Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati trojicu najboljih kandidata koji će ući u natjecanje za pobjednika, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će među trojicom odabranih superfinalista svojim glasovima putem poziva ili poruke izabrati pobjednika osme sezone.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Severina Matija Vuica i Jurica Popović - 3 Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Matija Vuica i Jurica Popović - 2 +3 Matija Vuica Celebrity Matija Vuica napravila show u centru Zagreba i zabavila slučajne prolaznike koji su sve zabilježili na snimkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene