Uzbudljiv život

Skidanje do kraja nikad joj nije bilo problem, ali najviše je pažnje izazvala zbog skandala s miljenikom Hollywooda

Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +0 Marion Cotillard (Foto: AFP) Galerija

Marion Cotillard slavi 45. rođendan, a mnogi ju pamte po razgolićenim filmskim scenama i skandalu u koji je bila umiješana s Bradom Pittom.

Oskarovka Marion Cotillard ovih je dana proslavila 45. rođendan, a dosadašnji život ove lijepe Francuskinje bio je sve samo ne dosadan.

45-godišnja Marion je osim po zapaženim filmskim ulogama i osvojenom Oscaru za najbolju žensku ulogu u filmu "Život u ružičastom" 2008. godine, pozornost publike i javnosti plijenila i razgolićenim scenama pokazavši nam nekoliko puta da joj skidanje do kraja ne predstavlja nikakav problem, kao što je bio slučaj u filmu  "Les Fantômes d'Ismael". 

Ipak, jedan od najvećih skandala u kojem se bila našla povezan je s miljenikom žena Bradom Pittom i njegovim razvodom od Angeline Jolie, za koji su neki okrivili upravo Marion. Naime, oni su 2015. godine zajedno snimili film "Tajna veza", koji je premijerno prikazan godinu dana kasnije, baš kada je Brad objavio vijest da se razvodi, a glasinama o Marion kao glavnom krivcu za to, nije trebalo dugo da se prošire brzinom svjetlosti.

Mnogi su pomislili kako se povijest ponavlja i da se Brad ponovno zaljubio u kolegicu na setu dok je bio u braku s drugom kao što je to već bio slučaj dok je bio oženjen s Jennifer Aniston koju je ostavio zbog Angeline koja mu je bila partnerica u filmu "Mrs i Mr Smith".

Čak se šuškalo da Marion čeka i Bradovo dijete, međutim ona je sve glasine opovrgnula i izjavila da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Inače, Marion je još od 2007. godine u sretnom braku s glumcem Guillaumeom Canetom s kojim ima kćer Louise i sina Marcela, a jednom je prilikom priznala da je on ljubav njezina života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene