Mario Valentić dobio je epizodnu ulogu u seriji ''Na granici'' i odmah zagolicao maštu brojnim ženama.

Galerija


Mario Valentić iza sebe ima već brojne uloge, posao trenera njegov je bazni posao, a radio je i kao model te bio Mister Hrvatske. Šarolika je tu paleta poslova koje je ovaj svestrani frajer odrađivao, no gluma je svakako jedna od stvari koja mu sjajno leži. U seriji ''Na granici'' dobio je ulogu stripera.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato, Mario Valentić Samo su najhrabriji prihvatili ovaj izazov! Pogledajte tko je rasturio, a kome je ovo ipak bilo previše! Mario Valentić (FOTO: Dnevnik.hr) Kolege iz serije prisjetili se kako je Mario Valentić kao striper zagolicao maštu brojnim ženama

''Bilo mi je sjajno dok smo snimali. Drago mi je da sam se vratio glumi. Kada sam vidio da imam lik stripera iz Udbine, odmah sam znao da će to biti sjajno i da ću se odlično zabaviti. Mislim da sam to dobro odradio. Komentari su bili odlični, ali i što si stariji, samokritičniji si i osjetiš stvari prema reakcijama ljudi. Uostalom, naravno da sam se potrudio jer kada dobiješ bilo kakvu ulogu, cilj ti je da je odradiš što bolje možeš kako bi opet dobio neki angažman'', kazao nam je simpatični Mario.

Ipak, nije ovo prvi put da je Mario bio striper. Ima on nešto takvog iskustva, ali i ponuda koje je dobivao tijekom studentskih dana.

''Mislim da su mi to nudili tijekom studiranja. Sjećam se da jesu i da sam odbio, ali ne sjećam se detalja. Naravno da sam bio striper tijekom studiranja, ali to su vam oni tulumi kada se dobro zabavljamo pa se ponekad dogodi i kakvo skidanje. Naravno, tu se radi tek o studentskim tulumima koje su činili prijatelji'', otkrio je Mario, kojeg posljednjih godina nismo previše viđali na telelviziji.

Mario Valentić (FOTO: Instagram)
Mario Valentić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Ja sam se prije nekoliko godina malo povukao iz javnosti i glumačkog života. Zapravo, smanjio sam intenzitet pojavljivanja. Ja cijelo vrijeme radim kao trener, a to sam radio i u vremenima kada sam najviše snimao za televiziju. To je moj bazni posao, ali ja volim glumu i imam potrebu raditi taj posao. Kada se malo povučeš, onda te ljudi ponekad i zaborave angažirati, ali, eto, opet se nešto događa po tom pitanju. Želja mi je opet se vratiti na televiziju, a sve polako i ide u tom smjeru'', govori Valentić, kojega ćemo u ulozi stripera vidjeti u epizodi serije ''Na granici'' koja će se prikazati ovog četvrtka.

Ona je svjetski poznata, ali s ovom maskom jedva su je i njezini najbliži prepoznali

Ella Dvornik otvoreno o predrasudama: ''I nije laž da sam narkomanka''

Možete li vjerovati da je ovo on? Slavni Hrvat otkrio o čemu je sanjao u djetinjstvu