Čestitamo!

Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

Mario Petreković Mario Petreković Goran Jakuš/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Galerija

Mario Petreković i Aleksandra Kramberger postali su roditelji djevojčice Marle.

Naš poznati voditelj i komičar Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger postali su roditelji, na svijet je stigla malena Marla Petreković Kramberger, a ponosni je tata sretnu vijest objavio putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Mario Petreković (Foto: Instagram) Objavio na svoj način Naš voditelj i komičar u jeku loših vijesti objavio jednu predivnu, čestitke mu pristižu sa svih strana!

"Napokon slobodna! Petak, 21.8.2020 stigao nam je najnoviji model budilice - Marla Petreković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest", napisao je Mario u svom stilu uz objavljenu fotografiju tek rođene djevojčice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Petrekovic (@mario_petrekovic) on

Prijatelji i pratitelji su mu u komentarima uputili brojne čestitke i lijepe želje povodom Marlina rođenja.

"Dobra došla Marla, čestitke mami i tati", "Čestitam od srca", "Bravo, dobrodošla! Čestitam uključenima u produkciju ovog remek djela", "Čestitke ponosnim roditeljima, svaka čast mami što je stoički donijela na svijet novi život", "Čestitke na ljepotici", samo su neke od njih.

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma "Comics Sans", a da su u vezi otkrili su nježni dodiri koje su razmjenjivali. Aleksandra je stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove poput surfanja, a Mario tada još nije želio komentirati novu ljubav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene