Mario Petreković i Aleksandra Kramberger čekaju prvo dijete.

Galerija


Poznati voditelj i komičar Mario Petreković i njegova djevojka Aleksandra Kramberger čekaju svoje prvo dijete, a sretnu vijest objavili su putem društvenih mreža, naravno u svom šaljivom stilu.

Vezani članci Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus nešto je opako izbacilo iz takta: ''Daj makni to, molim te, stvarno je gnjusno'' Marina Orsag, Mario Petreković Seve i Boris na pozornici su se zanijeli više nego što smo očekivali, ali kakva je situacija iza kamera? Pogledajte!

"Ko će koga, ako ne svoj svoga. Izvanredne vijest!!!!" napisao je Mario uz fotografiju na kojoj pozira s Aleksandrom koja se drži za trbuh.

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma "Comics Sans", a otkrili su ih nježni dodiri.

Aleksandra je stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove poput surfanja, a Mario tada nije želio komentirati novu ljubav.

Njegovi su mu pratitelji na društvenim mrežama čestitali i uputili lijepe riječi.

"Superiška, čestitke od srca", "Bravo, čestitke", "Drago mi je čuti ovako lijepe vijesti, čestitam od srca, čuvajte se", "Kakva divna vijest", "Čestitke, dragi Mario", "Kak' ste lijepi, bravo", samo su neki od njih.

Par za čije je pomirenje navijao cijeli svijet planira veliki dan? "Žele da sve bude romantično i lijepo"