Objavio na svoj način

Naš voditelj i komičar u jeku loših vijesti objavio jednu predivnu, čestitke mu pristižu sa svih strana!

Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petreković (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković (Foto: Mario Poje) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petreković (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) +0 Mario Petreković Galerija

Mario Petreković i Aleksandra Kramberger čekaju prvo dijete.

Poznati voditelj i komičar Mario Petreković i njegova djevojka Aleksandra Kramberger čekaju svoje prvo dijete, a sretnu vijest objavili su putem društvenih mreža, naravno u svom šaljivom stilu.

Pogledaj i ovo Mario Petreković Čestitamo! Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

"Ko će koga, ako ne svoj svoga. Izvanredne vijest!!!!" napisao je Mario uz fotografiju na kojoj pozira s Aleksandrom koja se drži za trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Petrekovic (@mario_petrekovic) on

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma "Comics Sans", a otkrili su ih nježni dodiri.

Aleksandra je stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove poput surfanja, a Mario tada nije želio komentirati novu ljubav.

Njegovi su mu pratitelji na društvenim mrežama čestitali i uputili lijepe riječi.

"Superiška, čestitke od srca", "Bravo, čestitke", "Drago mi je čuti ovako lijepe vijesti, čestitam od srca, čuvajte se", "Kakva divna vijest", "Čestitke, dragi Mario", "Kak' ste lijepi, bravo", samo su neki od njih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene