Marinko Umičević postao je regionalna zvijezda nakon što ga je Melanija Trump pozvala na bal u petak, 20. siječnja. Poslao joj je ispriku, i još nešto...


Marinko Umičević odbio je poziv Melanije Trump da dođe na svečani bal Donalda Trumpa u petak, 20. siječnja. Objasnio je za srpsku Prvu TV zašto je donio takvu odluku. Otkrio je, kaže, i da mu je Melanija poslala košulju nakon što je on njoj poslao dva para cipela za vrijeme trajanja predsjedničke kampanje njenog muža.

Vezani članci Donald i Melania Trump Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan Donald Trump baca toaletni papir ljudima pogođenima uraganom "Ovo su bile nevjerojatne četiri godine": Pogledajte fascinantan niz Trumpovih gafova i bizarnosti koje su obilježile njegov mandat

Na bal, neće stići jer nije dobio vizu, ali se prvoj dami zahvalio na pozivu. Poslao joj je ispriku, i, kaže, sliku ćevapa s lukom koje je njoj namijenio, ali će ih sam pojesti.

Marinkov životni moto je da je uvijek bolje pomagati nego tražiti pomoć pa tako organizira brojne humanitarne akcije, a njegova tvornica poklanja onima kojima je najpotrebnije.