Marin Čilić i Kristina Milković sljedeće će godine postati roditelji.

Galerija


Za jednog od najuspješnijih hrvatskih tenisača Marina Čilića počinje novo i uzbudljivo, po mnogima i najljepše razdoblje u životu. Naime, Marin je na svom profilu na Instagramu podijelio sretnu vijest da će on i supruga Kristina postati sretni roditelji.

Vezani članci Marin Čilić - 5 Marin Čilić raznježio objavom, proslavio važan dan sa svojom obitelji: "Najbolji plus 1" Marin Čilić, Kristina Milković Marin Čilić i Kristina Milković postali su roditelji, tenisačeva supruga rodila je dječaka u zagrebačkoj bolnici

"Novo vozilo. Uzbuđen sam što mogu podijeliti s vama vijest da se tim Čilić širi. Novi član pridružit će nam se 2020. godine", napisao je Marin uz fotografiju na kojoj pozira pokraj dječjih kolica u trgovini s dječjom opremom.

Par, koji ne dijeli često privatnost i zajedničke trenutke s javnošću, vjenčao se 2018. godine na Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze, a upoznali su se u Dubrovniku na Davis cupu.

"Upoznali smo se na Davis Cupu 2008., gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete koje ja, doduše, rijetko slušam", otkrio je tenisač, koji inače ne govori o svojoj intimi.

Marin ne skriva koliko je zaljubljen u Kristinu pa je nedavno oduševio njihovom zajedničkom fotografijom i pokazao kako su izgledali prije deset godina.