čestitke!

Sretne vijesti iz domaće zastupničke obitelji: Poznati politički par čeka dijete, prinova bi trebala stići sredinom ljeta

Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Nino Raspudić Marija Selak Raspudić - 2 Nino Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 2 Galerija

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić čekaju drugo dijete, a prinova bi u dom zastupničkog para trebala stići sredinom ljeta.

Domaći zastupnički par Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić čekaju svoje drugo dijete, saznaje portal Teleskop.hr. Pišu kako je zastupnica trudna oko deset tjedana te će njihovo dijete na svijet stići sredinom ljeta.

Pogledaj i ovo showbuzz držali se i za ruke Kakav ulazak bračnog para Raspudić u Sabor: Pozirali zagrljeni i s velikim osmijehom na licu

Marija i Nino već imaju dvogodišnju curicu, a on iz prvog braka također ima kćer. Par se upoznao u jednoj emisiji nakon koje su skupa krenuli u politiku, a na prošlim parlamentarnim izborima su ušli u Sabor na listi Mosta.

Prije nego što su se počeli baviti politiki, oboje su imali uspješnu akademsku karijeru. Marija Selak Raspudić je docentica humanističkih znanosti, d njezin suprug je talijanist.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Nekad i sad Isplivale stare fotke Indire Levak, evo kako je naša energična pjevačica izgledala prije 17 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene