Voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek poslala je gledateljima važnu poruku i pozvala ih da jedni drugima budimo primjer.

Galerija


Voditeljica Dnevnika Nove TV, Marija Miholjek,obratila se gledateljima u kratkom video i poslala poruke podrške, ali i zahvalu svima onima koji, kako kaže, u ovim teškim trenucima čine bolju Hrvatsku.

Vezani članci Jelena Tabak i Mario Jurič Splitske terase pune gostiju, predstavnica ugostitelja uz kavu poručila: "Mjera se pridržavaju, ali službenih uputa još nema" Kafić, ilustracija Tko je već spreman za kavu? Od danas konačno smijemo na terase kafića, otvaraju se i dvorane. Ipak, ima i nezadovoljnih

''Jedna od najčešćih rečenica kojih ovih dana čujemo je da nam je netko ovo govorio prije tri mjeseca – ne bi mu vjerovali. Nažalost, događa se. Puno je pitanja na koja ne znamo odgovore, ali ono što sigurno znamo – odgovornost je sada na svima nama'' poručila je Marija te dodala:
''Krenimo od sebe, budimo primjer da bismo zaštitili i sebe i druge. Bojimo se za naše najbliže posebno one najranjivije i onako kako bismo voljeli da se drugi ponašaju prema našoj djeci, mama, tatama, bakama, djedovima – ponašajmo se prema svima jer iz ovoga jedino zajedno možemo izaći, a proći će i ovo, imajmo nade, mislimo jedni na druge i neka do svakoga od nas dopre poruka koju nam ovih dana šalju iz bolnica – mi ostajemo na poslu zbog vas, vi ostanite doma zbog nas. Molim vas, poslušajmo ih''.

Marija je također kazala kako zna da je poziv za ostanak u svojim kućama sada najbolniji onima koji su u potresu ostali bez svoga doma i da je posebno teško onima koji žive sami. ''Mislimo na vas kao i cijela mreža volontera koja je spremna pomoći. Nemojte se ustručavati tu pomoć i pitati'' dodala je.

Za kraj je zaključila: ''Evo, i mi živimo za dan kada korono neće biti prva vijest, doći će i taj dan, samo moramo biti strpljivi. Do tada – veliko hvala svima, ali baš svima koji na svojim leđima na ovaj ili onaj način nose teret ove situacije. Hvala svim dobrim ljudima koji posvuda pomažu – svi ste vi naša bolja Hrvatska. Čuvajte se, a kada već ne možemo drugačije, šaljem vam zagrljaj barem ovako''.

Svima su rekli da su brat i sestra, a rastali su se prije nego što su svi shvatili da su u braku