Voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek poslala je gledateljima važnu poruku i pozvala ih da jedni drugima budimo primjer.

Galerija


Voditeljica Dnevnika Nove TV, Marija Miholjek,obratila se gledateljima u kratkom video i poslala poruke podrške, ali i zahvalu svima onima koji, kako kaže, u ovim teškim trenucima čine bolju Hrvatsku.

Vezani članci Emmanuel Macron Macron najavio da će Francuska dati 120 milijuna doza cjepiva protiv koronavirusa siromašnim zemljama COVID potvrda Ukidaju sve mjere, no tko nema COVID potvrdu ne može ući u trgovinu, restoran, kazalište...

''Jedna od najčešćih rečenica kojih ovih dana čujemo je da nam je netko ovo govorio prije tri mjeseca – ne bi mu vjerovali. Nažalost, događa se. Puno je pitanja na koja ne znamo odgovore, ali ono što sigurno znamo – odgovornost je sada na svima nama'' poručila je Marija te dodala:
''Krenimo od sebe, budimo primjer da bismo zaštitili i sebe i druge. Bojimo se za naše najbliže posebno one najranjivije i onako kako bismo voljeli da se drugi ponašaju prema našoj djeci, mama, tatama, bakama, djedovima – ponašajmo se prema svima jer iz ovoga jedino zajedno možemo izaći, a proći će i ovo, imajmo nade, mislimo jedni na druge i neka do svakoga od nas dopre poruka koju nam ovih dana šalju iz bolnica – mi ostajemo na poslu zbog vas, vi ostanite doma zbog nas. Molim vas, poslušajmo ih''.

Marija je također kazala kako zna da je poziv za ostanak u svojim kućama sada najbolniji onima koji su u potresu ostali bez svoga doma i da je posebno teško onima koji žive sami. ''Mislimo na vas kao i cijela mreža volontera koja je spremna pomoći. Nemojte se ustručavati tu pomoć i pitati'' dodala je.

Za kraj je zaključila: ''Evo, i mi živimo za dan kada korono neće biti prva vijest, doći će i taj dan, samo moramo biti strpljivi. Do tada – veliko hvala svima, ali baš svima koji na svojim leđima na ovaj ili onaj način nose teret ove situacije. Hvala svim dobrim ljudima koji posvuda pomažu – svi ste vi naša bolja Hrvatska. Čuvajte se, a kada već ne možemo drugačije, šaljem vam zagrljaj barem ovako''.

Svima su rekli da su brat i sestra, a rastali su se prije nego što su svi shvatili da su u braku