Slavna pjevačica postala je meta obožavatelja zbog atraktivne fotografije na Instagramu.


Pop diva Mariah Carey sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila je nekoliko trenutaka s proslave Dana zahvalnosti na Havajima.

U bijelom bodiju s dekolteom do pupka i poderanim trapericama pjevačica je pozirala u kuhinji držeći slasnu pitu u ruci. No, obožavatelji su odmah primjetili da je na fotografiji nešto čudno. Pjevačica se očito malo previše zaigrala u photoshopu pa je umjesto da stanji lijevu ruku Mariah iskrivila ogledalo. Nije dugo trebalo da ju razočarani fanovi zasuju uvredama.

 

#festivating !! #happythanksgiving

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

"Ovo je najgori photoshop koji sam ikada vidio!","Molim te prestani s time" i "Zašto to uopće radiš?", pitali su se šokirani obožavatelji.

No bilo je i onih koji su se osim nezgode s obradom fotografije osvrnuli i na Mariahinu odjevnu kombinaciju. "Vulgarna si, odvratno", poručila joj je pratiteljica s kojom su se mnogi složili. No, bilo je i onih koji pjevačici ovakvo izdanje nisu uzeli za zlo, a to dokazuje i činjenica da je fotografija u kratko vrijeme prikupila više od 66 tisuća lajkova.

Ovo nije prva ovakva katastrofa. Već i prije pjevačica je bila na meti zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

 

Love all my #hawaiian #lambs

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on