Glazbena diva nedavno se pohvalila svojim ogromnim zaručničkim prstenom, a sada su već procurili detalji o skorašnjem vjenčanju.


Slavna pjevačica iza sebe ima dva braka, ali i dalje vjeruje u ljubavi i u onu staru poslovicu 'treća sreća'. Mariah Carey treći će put stati pred oltar i reći 'Da' svom zaručniku, milijarderu Jamesu Packeru. S obzirom na to da je zaručnički prsten veličine meteora i vjenčanje mora biti u skladu s tim.

Vezani članci James Packer Izbjegava pojavljivanja u javnosti, a milijarder se potpuno promijenio nakon teškog raskida s glazbenom divom koja ga je baš osramotila Mate Rimac Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na svojem vjenčanju: "Oko toga sam se svađao s raznim ljudima"

Bliska prijateljica pjevačice otkrila je neke od velikih planova koje pjevačica ima. Vjenčanje će se, navodno, održati na čak tri lokacije i koštati će silne milijune dolara. Mariah i Packer zrakoplovom će prevesti svoje goste u Australiju gdje će se vjenčati na nekoj od prekrasnih plaža. Jasno, gosti će letjeti u privatnom zrakoplovu, samo da se zna.

Nakon toga svi će se ponovno ukrcati u zrakoplov i odletjeti u Los Angeles, gdje će u Disneylandu stati ispred Mickey Mousea i izreći svoje zavjete. No comment!  Ali ni to nije sve. Gosti će ponovno spakirati kofere, ukrcati se u zrakoplov i odletjeti u Las Vegas, točnije u hotel 'Caesars palace' koji će biti uređen u stilu Kleopatre, kraljice Nila koju Mariah obožava.

Biti će to jedno uistinu zanimjivo vjenčanje, još ako joj Maja Šuput zapjeva na svadbi...