Totalni neukus

Je li pretjerala? "Izgledaš kao da si iz jeftinog pornića"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Htjela je biti izazovna i seksi, a njezino izdanje sablaznilo je obožavatelje.

Pop diva Mariah Carey našla se na meti kritika zbog svog seksi izdanja. Unatoč tome što joj se bliži 48. rođendan pjevačica još uvijek provocira seksi izdanjima, a ovog puta obožavatelje je počastila fotografijom i videima iz teretane. Mariah se na snimci, koju je objavila na Instagramu, pojavljuje u trikou, mrežastim čarapama i štiklama, a mnogi su je zbog načina odijevanja osudili jer smatraju da on nije u skladu s njenim godinama.

 

We must we must ... ;) @gunnarfitness

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

 "Prestara si za ovakve gluposti. Postala si prava noćna mora. Izgledaš totalno neukusno, kao da si ispala iz nekog jeftinog pornića. Ne bi bilo loše da zbilja počneš malo vježbati", poručili su joj obožavatelji. Savjetovali su joj i da se prestane sramotiti glumeći tinejdžericu željnu pažnje. Totalno neukusno izdanje zgrozilo je fanove koji se nadaju da ih pjevačica više neće "terorizirati" ovakvim objavama. Tko zna, možda ovakvim objavama ponovno nastoji privući nekog milijardera s obzirom da je s jednim od njih, Jamesom Parkerom, nedavno raskinula zaruke.

 

Running amok. @gunnarfitness

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on


 

Climb every mountain @gunnarfitness

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene