Slavna glumica Margot Robbie nikada nije krila da je u redatelju Tomu Ackerleyju pronašla ljubav svog života.

Galerija


Slavna glumica nikada nije krila da je u redatelju pronašla ljubav svog života.

Vezani članci Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Tom Ackerley Srdačan susret filmskih ljubavnika nije prošao bez zagrljaja i poljubaca, ali nekom se to nije svidjelo Margot Robbie Holivudska miljenica učinila iznimku: Prije dodjele Oscara iznenadila objavom

Radi se o 28-godišnjoj holivudskoj glumici Margot Robbie i njezinom suprugu Tomu Ackerleyju od kojeg se lijepa plavuša odvaja samo kada su u pitanju poslovne obaveze.

Margot Robbie (Foto: Profimedia)
Margot Robbie Tom Ackerley (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Margot i Tom zajedno su od 2013. godine, a upoznali su se na setu filma "Suite Française", gdje je Tom radio kao asistent redatelja te su se navodno vjenčali već nakon godinu dana u Australiji pred 50 uzvanika.

No, veliku proslavu za obitelj i prijatelje par je priredio tek u prosincu 2016. godine na tajnoj lokaciji u Byron Bayju u Australiji.

Margot Robbie (Foto: Profimedia)
Margot Robbie (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A da je par zaljubljen kao prvog dana, dokazale su njihove fotografije s odmora na Kostarici kamo su se uputili s nekolicinom prijatelja. Par je uživao u poljupcima, koktelima te šetnjama plažom, a čitavo se vrijeme nisu ispuštali iz ruku.

Margot Robbie (Foto: Profimedia)
Margot Robbie (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako je glumica primijetila znatiželjne paparazze, ništa joj nije moglo pokvariti dan s voljenim suprugom i prijateljima pa osmijeh nije skidala s lica.