Margot Robbie bila je glavna zvijezda predstavljanja svog novog filma "Birds Of Prey" u New Yorku.

Galerija


Australska glumica Margot Robbie vinula se u zvjezdane visine nakon što se 2013. godine uz Leonarda DiCaprija pojavila u filmu "The Wolf Of Wall Street" i od tada nosi titulu jedne od najplaćenijih glumica Hollywooda.

Vezani članci Jada Pinkett-Smith Prvo sve demantirala pa priznala preljub, njegovi fanovi se nadaju da joj se "osvetio" sa seksi glumicom Margot Robbie - 2 Oslobodila grudi u kratkoj haljinici i bezbrižno prošetala, iako se u posljednje vrijeme šuška o njenim bračnim problemima

Margot suvereno vlada filmskim platnima, a na svakom javnom događanju svojom pojavom plijeni ogromnu pažnju. Tako je bilo i u New Yorku na predstavljanju novog filma "Birds Of Prey", u kojem glumi famoznu Harley Quinn, koju je utjelovila i 2016. godine u filmu "Suicide Squad".

29-godišnja plavuša zablistala je u bijelom, poprilično riskantom sakou zanimljivog dizajna ispod kojeg nije nosila ama baš ništa i širokim crnim hlačama. Bila je to dobitna kombinacija za čisti seksepil, iako je morala biti pažljiva da ne pokaže više nego što bi htjela.

Margot u posljednje vrijeme ima poprilično popunjen raspored jer osim što radi na promociji novog filma, čeka ju i dodjela Oscara i nominacija za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Bombshell". Svoju prvu nominaciju za tu najprestižniju filmsku nagradu u svijetu zaradila je 2018. godine za ulogu Tonye Harding u filmu "I, Tonya".

Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca