Riskantno!

Hrabro prošetala u sakou ispod kojeg nije nosila baš ništa, a malo je nedostajalo da pokaže previše

Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Getty Images) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Getty Images) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Saoirse Ronan i Margot Robbie (Foto: Getty Images) +0 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Galerija

Margot Robbie bila je glavna zvijezda predstavljanja svog novog filma "Birds Of Prey" u New Yorku.

Australska glumica Margot Robbie vinula se u zvjezdane visine nakon što se 2013. godine uz Leonarda DiCaprija pojavila u filmu "The Wolf Of Wall Street" i od tada nosi titulu jedne od najplaćenijih glumica Hollywooda.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

Margot suvereno vlada filmskim platnima, a na svakom javnom događanju svojom pojavom plijeni ogromnu pažnju. Tako je bilo i u New Yorku na predstavljanju novog filma "Birds Of Prey", u kojem glumi famoznu Harley Quinn, koju je utjelovila i 2016. godine u filmu "Suicide Squad".

29-godišnja plavuša zablistala je u bijelom, poprilično riskantom sakou zanimljivog dizajna ispod kojeg nije nosila ama baš ništa i širokim crnim hlačama. Bila je to dobitna kombinacija za čisti seksepil, iako je morala biti pažljiva da ne pokaže više nego što bi htjela.

Margot u posljednje vrijeme ima poprilično popunjen raspored jer osim što radi na promociji novog filma, čeka ju i dodjela Oscara i nominacija za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Bombshell". Svoju prvu nominaciju za tu najprestižniju filmsku nagradu u svijetu zaradila je 2018. godine za ulogu Tonye Harding u filmu "I, Tonya".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) +0 Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Celebrity Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene