Uživa u životu

Ona tvrdi da nema problema sa slavom: "Još uvijek uspijevam biti obična 28-godišnjakinja"

Margot Robbie (Foto: Instagram) Margot Robbie (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Instagram) Margot Robbie (Foto: Instagram) Margot Robbie (Foto: Instagram) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +0 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Galerija

Margot Robbie uživa u poslu koji radi i slobodnom vremenu kojeg nastoji iskoristiti na najbolji mogući način.

Ona je jedna od najuspješnijih australskih glumica koje su ostvarile uspješnu holivudsku karijeru, a njeno ime je Margot Robbie.

Pogledaj i ovo Margot Robbie i Leonardo DiCaprio Imala je samo 22 godine Slavna ljepotica otkrila što se krije iza škakljive scene s Leonardom DiCaprijem: "Neću lagati, morala sam to učiniti"

Iako bi mnogi pomislili kako ova 28-godišnja glumica nema vremena za privatni život zbog čestih glumačkih angažmana, ona ponosno priznaje kako još uvijek ima vremena, uz sav rad i obaveze, uživati u "normalnom" životu.

"Ne brinite. Nemam osjećaj i ne smatram da mi je netko oduzeo dvadesete godine. Još uvijek uspijevam biti obična 28-godišnjakinja", priznala je Margot u intervjuu za The Daily Telegraph.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Govoreći o novootkrivenoj slavi Margot je priznala kako joj je činjenica da je postala poznata promijenila život na nekoliko različitih načina.

"Vrlo je čudno, a postaje još čudnije s vremenom ali je ok. Neobično je. Ne mogu to drugačije opisati, stvarno", zaključila je.

Njen put k slavi započeo je pojavljivanjem u popularnoj australskoj sapunici "Neighbours" 2008. godine, a za svoju ulogu je bila nominarna za australsku televizijsku nagradu Logie Award.

Svjetska slava za ovu lijepu glumicu stigla je nakon što je glumila uz bok Leonardu Dicapriju u filmu "Vuk s Wall Streeta", kojeg je režirao Martin Scorsese prije šest godina.

2014. godine osnovala je vlastitu produkcijsku kompaniju LuckyChap Entertainment, a partner joj je suprug, redatelj Tom Ackerley. Iz njihove kompanije proizašli su tako filmovi "Legenda o Tarzanu", "Suicide Squad" i "I,Tonya", a Margot je u svima njima i glumila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Margot je aktivna i na društvenim mrežama na kojima često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života pa se nedavno pohvalila dogodovštinama sa zimskih praznika provedenih u Finskoj.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) +2 Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Celebrity Dok Ronaldo objavljuje fotografije svoje djece, Georgina se hvali fotkama zanosne stražnjice

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) +4 Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Celebrity Kako joj to uspijeva: Supruga slavnog glumca i nakon tri poroda izgleda besprijekorno u bilo kojem izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene