Margot Robbie potrošila je milijune na kupnju kuća za majku i stariju sestru.

Galerija


Slavna holivudska glumica Margot Robbie osim što je iznimno talentirana, ovih je dana pokazala i svoju darežljivu stranu. 

Vezani članci Razbijen lanac pedofilije u Australiji Užas u Australiji: Policija razbila lanac dječje pornografije, među uhićenima odgojitelj iz vrtića, nogometni trener i socijalni radnik Margot Robbie (Foto: Instagram) Ona tvrdi da nema problema sa slavom: "Još uvijek uspijevam biti obična 28-godišnjakinja"

Daily Mail Australia ekskluzivno je otkrio kako je 28-godišnja Margot, nedavno potrošila 2,5 milijuna američkih dolara za kupnju dvije moderne kuće u australskom gradu Queens Landu, koje je namijenila svojoj majci Sarie Kessler i starijoj sestri Anyi.

"Vidjeli smo Margot ovdje nekoliko puta ali uvijek dolazi u tišini i bez velike pompe. Uklopila se kao domaća što joj nije problem obzirom da je odrasla u ovom kraju", izjavio je jedan od susjeda te dodao kako žene sada žive u lijepim domovima i kako je lijepo što glumica dijeli uspjeh s članovima svoje obitelji.

Svaka kuća navodno ima tri spavaonice, tri kupaonice i garaže.

Ovo nije prvi put da je Margot pokazala svoju darežljivu stranu. Još od prve veće filmske uloge i pojavljivanja u filmu "Vuk s Wall Streeta" financijski je pomagala obitelji.

Tako je primjerice majci za njen 60. rođendan otplatila hipoteku na kuću u kojoj je tada živjela.

Razotkrila ih fotografija iz rujna? Fanovi tvrde da imaju dokaze da su Gaga i Cooper romantično povezani

Opet posrnula: Holivudska zvijezda vraćena u kliniku za mentalno zdravlje samo nekoliko mjeseci nakon izlaska

Domaća glumica objavila prvu fotografiju iz šetnje s novorođenim sinom i suprugom Nenadom