Nisu skidali ruke jedno s drugog

Bivši muž Jennifer Lopez paparazze je počastio strastvenim poljupcima s 23-godišnjom zaručnicom i bivšom misicom

Marc Anthony Marc Anthony Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony i Nadia Ferreira Marc Anthony i Nadia Ferreira - 5 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 3 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 2 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 4 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 3 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 1 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 4 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 6 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 7 +16 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 8 Galerija

Marc Anthony uhvaćen je na luksuznoj plovidbi slaveći rođendan njegove duplo mlađe zaručnice Nadie Ferreire!

Marc Anthony i njegova nova zaručnica Nadia Ferreira nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog dok su njezin 23. rođendan slavili na luksuznoj jahti pa su tako znatiželjne paparazze počastili i s nekoliko strastvenih poljubaca.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Nisu dugo izdržale J.Lo dadiljama je nudila velike plaće, ali ovo je razlog zbog kojih je svaka ipak brzo otišla od nje

Par je viđen u Miamiju, a društvo su im pravili i ostali prijatelji koji su stigli na jahtu proslaviti Nadijin rođendan.

Iako je njihova veza vrlo kratka, Marc je već kleknuo pred Nadiju te je ona pristala, a sve je na Instagramu nedavno potvrdila manekenka objavivši fotografiju njihovih ruku te ogromnog dijamanta na njenom prstu.

Nadia je 2021. godine bila proglašena za Miss Paragvaja, a na svjetskom izboru za Miss odnijela je mjesto 1. pratilje.

Ferreira govori čak pet stranih jezika, a osnovala je i svoju organizaciju za žene koje su doživjele obiteljsko nasilje i koje sada traže način da napreduju u svojim životima.

Iako nije poznato kako se par upoznao, čini se da je Marc poprilično zaljubljen u ovu mlađahnu ljepoticu, a - ukoliko odluče stati pred oltar – Anthonyju će ovo biti četvrti put.

Vjenčao se s bivšom Miss Universe Dayanarom Torres 2000. godine, a par je dobio dva sina, Cristiana i Ryana, prije nego što su se razveli 2004. Iste godine, Anthony je počeo izlaziti s Jennifer Lopez, a par se vjenčao u srpnju 2004. Zajedno imaju blizance Maxa i Emmu, a razdvojiti su se odlučili 2011. godine, a službeno rastati 2014.

Anthony se potom oženio manekenkom Shannon De Lima u studenom 2014. Par se rastao dvije godine kasnije. Prije nego što je objavio svoju vezu s Ferreirom, Marc je nedavno bio povezivan i s Madu Nicolom, ali posljednja koja je njegovo srce uspjela osvojiti jest Nadia.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić +11 Nina Badrić Celebrity Pozu Nine Badrić u mini crnoj haljini komentirala je i Rozga, a ovako joj drugi tepaju: ''The noga Hrvatske i šire''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene