A beskrajno mu vjerovala!

Slavni košarkaš dobio dijete s ljubavnicom, spetljali su se kada je bio sa sestrom Kardashian, pa joj nudio novac za šutnju?

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson i misteriozna brineta (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) +6 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Maralee Nichols i Tristan Thompson postali su roditelji dječaka, no čini se da je ta vijest mnogima prisjela.

DailyMail ekskluzivno otkriva da je 30-godišnja zvijezda Sacramento Kingsa Tristan Thompson postao otac po treći put, nakon navodne kratke veze s 31-godišnjim Maralee Nichols, od koje je inzistirao da pobaci i ponudio joj 75 tisuća dolara za šutnji jer je on izlazio s Khloe Kardashian.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Nije naučila lekciju? Vijest koja je uzdrmala svjetske tabloide: Članica najpoznatije reality obitelji šokirala priznanjem koje baš nitko ne razumije!

Dječak je prema sudskim dokumentima koji su dospjeli u medije začet u Houstonu u Teksasu tijekom proslave Tristanova 30. rođendana u ožujku i to kada je on bio s Khloe s kojom inače dijeli trogodišnju kćer i koja mu je već oprostila niz afera i preljuba.

Maralee se nakon toga preselila u Los Angeles i sada od košarkaša traži uzdržavanje djeteta, kao i naknadu za medicinske i sve troškove vezane za trudnoću. Također je podnijela zahtjev za utvrđivanje očinstva, a sudu je priložila poruke u kojima on navodno traži da prekine trudnoću, prenosi Page Six.

U kopiji šokantne SMS poruke koju je dobio i Radar, Tristan svojoj ljubavnici nudi 75 tisuća dolara kako bi šutjela o svemu i upozorava ju da se povlači nakon ove NBA sezone pa da ga skandal ne bi koštao novog posla. Također joj jasno daje do znanja da se ne planira uključiti u život djeteta.

On tvrdi da su tek nekoliko puta spavali i da je ona bila dio njegova rođendanskog iznenađenja, ali Maralee ostaje ustrajna pri tvrdnji kako su se viđali nekoliko mjeseci prije rođendana, dok ga Khloe cijelo to vrijeme dizala u sedmo nebo i izjavljivala kako mu beskrajno vjeruje. Hoće li se ovog puta predomisliti saznat ćemo vrlo uskoro. 

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju ove godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

Tristan s Khloe ima 3-godišnju kćer True Thompson, a s Jordan Craig je 2016. godine dobio sina Princea. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput pokazala Bloomove prve božićne fotke, njima je ova godina posebna: "Na ovaj prizor čovjek ne može ostati imun"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene