Eloisa Pinto Fontes živjela je u New Yorku sa suprugom i sinom, a netragom je nestala prije godinu dana. Policija ju je sada pronašla u Brazilu.

Galerija


Brazilsku manekenku Eloisu Pinto Fontes (26), koja je nekoć krasila naslovnice Ellea, Grazije i Glamora, pronašli su dezorijentiranu u jednom kvartu u Rio de Janeiru. Ljepotica je prije godinu dana netragom nestala u New Yorku i od onda joj se izgubio svaki trag.

Eloisu su pronašli policajci kojima su lokalni stanovnici dojavili kako kvartom luta bosa i polugola djevojka, presnosi Daily Mail.

Fontesina obitelj traži manekenku od lipnja 2019. godine, a nestala je u New Yorku gdje je živjela sa suprugom, manekenom Andreom Birleanulom i njihovim sinom.

Tamošnji mediji prenose kako je policija uvjerena da se Eloisa u siječnju ove godine preselila u Rio de Janeiro, no o tome nije obavijestila svoju obitelj. Navodno je tražila i posao, a u svemu joj je pomogla i agencija Joy za koju je ranije radila, no i prije je znala nestati te su raskinuli ugovor s njom.

Prvi nestanak prijavljen je početkom prošle godine, a pronašli su se 30-ak kilometata od Manhattana nakon pet dana.

Eloisa je trenutačno u bolnici, a njezina obitelj je obaviještena o svemu te će je ubrzo moći i vidjeti.

Glumac je novu djevojku upoznao dok je radila u kafiću, a sad se zbog nje želi čak i preseliti u Australiju