Taylor Hill već je neko vrijeme u društvu najljepših žena svijeta kao Victoria's Secret anđelica.

Galerija


Iako su joj tek 22 godine, za lijepu Amerikanku zna cijeli svijet.

Vezani članci Brooks Nader Zbog prozirne haljine manekenka na Instagramu dobila gnjusne komentare od druge žene Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

Kako i ne bi, kada je Taylor Hill već neko vrijeme u društvu najljepših žena svijeta, jer je Victoria's Secret anđelica.

Taylor je nedavno prošetala pistom VS showa u New Yorku, što ne čudi, jer njezine savršene proporcije, bajkovita kosa i prelijepe plave oči osvajaju i muškarce i žene.

No da su i neke od najatraktivnijih žena svijeta sklone fotošopiranju, aknama, celulitu i ostalim "nesavršenostima", dokazala je sama manekenka na Instagramu te osvojila brojne simpatije.

Naime, Taylor je objavila dvije fotografije na kojima pozira bez trunke šminke na kojima je pokazala kako se i ona bori s aknama te kako njezina kosa nije uvijek savršena.

Ipak, bilo je i onih obožavatelja koji su joj poručili kako izgleda kao potpuno druga osoba bez šminke, a moramo i sami priznati kako bismo ju teško prepoznali da sama nije objavila fotografije.

U svako slučaju, svaka čast na hrabrosti! 

Doviđenja, palačo! Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Harry i Meghan sele od Williama i Kate

Što je sa zubima? Evo kako to izgleda kad se jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu mode napokon nasmije

Preminuo redatelj Bernardo Bertolucci, najpoznatiji po filmu kojim je šokirao glavnu glumicu i javnost