Charlotte McKinney istaknula je svoje atribute tijekom savršenog vikenda u Miamiju s dečkom.

Galerija


Charlotte McKinney (27) proslavila se na Instagramu, nakon čega se pojavila 2015. u reklami za vrijeme "Super Bowla XLIX" i to joj je donijelo manekenske i glumačke angažmane. 

Vezani članci Slika nije dostupna Borbe atraktivne plavuše: 'Ponekad se osjećam ružnom i debelom' Slika nije dostupna Ona je konkurencija najseksi ženi – aduti koji osvajaju!

Charlotte je prošlog vikenda plijenila pažnju na plaži u Miamiju. Provela je i subotu i nedjelju uživajući s dečkom, tatoo-majstorom Nathanom Kostechkom. 

Prvi dan Charlotte je nosila bijeli bikini, vruće hlačice i košulju te se nije išla kupati. Uglavnom je na ležaljci tipkala po mobitelu, a kada je ustala prošetati se, popravljala je hlačice i pokazala bujne grudi koje je grudnjak jedva zadržavao. Isticao se i njezin ravni trbuh na kojem su bila naglašena rebra. 

Charlotte je u nedjelju imali još sitniji crni bikini i, kako se čini, jedva su i gornji i donji dio pokrivali njezine strateške dijelove. Ovog puta manekenka se odlučila i okupati i bila je pravi melem za oči dok je hodala plažom. Više fotografija pogledajte ovdje. 

Svojim savršenim vikendom pohvalila se i na Instagramu, gdje ju prati 1,5 milijuna ljudi. 

Uvukla se u tangice, a njezin misteriozni dragi nije ju mogao prestati ljubiti, ona nije imala ništa protiv