Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčali su se nakon sedam godina veze. Svadba je privukla puno pozornosti, zbo mladenaca, ali i uzvanika.


Svadba Matea Kovačića i Izabel Andrijanić privukla je puno pozornosti zahvaljujući samim mladencima, ali i slavnim uzvanicima. Među najzanimljivijim gostima bili su Zoran i Zdravko Mamić s obiteljima, Franka Batelić i Vedran Ćorluka te obitelj Čermak kao i Luis Ibanez sa suprugom. Na svadbu je stigao Ivan Peršić sa suprugom Josipom, a viđen je i Mario Mamić.

Vezani članci Franka Batelić Ćorluka nestao s Instagrama, ali oglasila se njegova Franka pa objavila fotku i pokazala čime se bavi ovih dana Franka Batelić - 4 Franka Batelić objavila fotografije u prirodnom izdanju i poslala poruku: "Sloboda je biti ono što jesmo"

I Marcelo Vieira sa suprugom je stigao na vjenčanje, dok se danima prije odmarao u Dubrovniku. Našli su se na svadbi i neki od nogometaša Real Madrida, a svi zajedno slavili su u elitnom zagrebačkom hotelu do ranih jutarnjih sati. Među slavnim damama koje su zablistale, ljepotom je posebno plijenila zgodna i nasmijana Franka Batelić.