Američki sportaši Malik Beasley i Su'a Cravens potukli su se zbog ljepotice Montane Yao.

Galerija


Već neko vrijeme američki mediji bruje o svađi dvojice slavnih sportaša, Malika Beasleyja i Su'a Cravensa, i to zbog djevojke, Instagram modela Montane Yao. Naime, iako je do fizičkog okršaja sportaša došlo još u kolovozu, snimka njihove tučnjave medijima se proširila tek nedavno. 

Vezani članci Morella De Las Heras (Foto: Instagram) Nogometaš pretukao djevojku i majku svoje djece iz čistog mira, ona pokazala ozljede Policija, arhiva (Foto: Pixell) Obiteljska drama: Sin istukao oca letvom, a onda ga pokušao zapaliti

Do snimke je došao tabloid TMZ, a na njoj se vidi tučnjava NBA košarkaša Malika Beasleya i NFL-ovca Su'a Cravensa u predvorju jedne stambene zgrade. Navodno su se posvađali zbog atraktivne Montane Yao, instagramske senzacije, koja se također može vidjeti na snimci. 

Montana je pokušavala spriječiti svađu i izbijanje tučnjave, no to joj nije pošlo za rukom, pa su mladiće na kraju trebali razdvojiti drugi stanari i prolaznici. Cravens se kasnije na društvenim mrežama hvalio da je prebio svog protivnika. Montani se sve to nije svidjelo pa se u jednom trenutku čak i na pod bacila u suzama, no uzavrele strasti nisu se smirile. 

Iako su točni motivi još uvijek nepoznati, tabloidi pišu kako je razlog fizičkog obračuna upravo Montana. Ona i Beasley u ožujku su dobili dijete, ali žive u otvorenoj vezi te mogu viđati druge ljude. Čini se da je Montana imala aferu s Cravensom, ali se to Beasleyju nikako nije svidjelo, pa je u konačnici došlo do sukoba.

Zanosna Montana, zbog koje su se ova dva snagatora tako žestoko pomlatila, inače ima 22 godine i bavi se modelingom, ali pokušava postati i reperica. Na Instagramu ima više od 100 tisuća pratitelja, a samu sebe opisuje kao majku, suprugu i talentiranu mladu ženu, s očito zavidnim zavodničkim sposobnostima. 

Snimku tučnjave možete pogledati ovdje.

Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta