Cijeli je svijet svjedočio divljenju princa Harryja ljepoti svoje supruge, vojvotkinje Meghan na kraljevskom vjenčanju,

Galerija


"Izgledaš predivno", tim je riječima Princ Harry oduševljeno dočekao svoju nevjestu Meghan Markle na dan njihova kraljevskog vjenčanja, što su prenijeli mediji diljem svijeta. Njezin prirodni make-up toliko mu se svidio da nije imao dovoljno riječi zahvale za čovjeka koji ju je šminkao.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry dobili kćer, ime koju su za nju odabrali stvarno je posebno: "Blagoslovljeni smo njezinim dolaskom"

Ime tog čovjeka, inače make-up gurua, jest Daniel Martina. On s vojvotkinjom Meghan surađuje dugi niz godina, a Harryju se njegov rad iznimno svidio zato što je ona izgledala prirodno, bezvremenski lijepo s prekrasnom, neutralnom šminkom.

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

“Točno znam što Meghan voli, a što ne. Nakon ceremonije Harry mi nije prestao zahvaljivati što sam postigao da izgleda potpuno prirodno“, otkrio je Daniel.

On je bio član ekipe od četvero ljudi koji su pomagali Meghan da se spremi za svoj veliki dan, da se s majkom otputi na vjenčanje, da obuče haljinu i sredi frizuru.

Tog je dana, između ostalog, pitao Meghan, s kojom ga veže prijateljstvo dugo gotovo deset godina, kako da joj se obraća nakon vjenčanja obzirom na titulu koju je dobila.

“Moram li ti se nakloniti? Ne želim ti iskazati nepoštivanje, ali znam te već skoro deset godina. Kako ćemo sada?“ pitao ju je Danel, na što se Meghan nasmijala i rekla mu da će ona uvijek biti Meg. No simpatični make-up umjetnik obećao je kako ću uvijek poštovati Meghan i protokol pri njihovu sljedećem susretu.

Iako bi mnogi pomislili kako Meghan danas ima cijelu vojsku koja brine o njezinu izgledu, otkrio je da se ona danas najradije šminka sama bez obzira na to što joj na raspolaganju stoje mnogi profesionalci.

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

Daniel Martin ima inače takozvanu A-listu klijentica na kojoj se između ostalih nalaze Jessica Alba i Elisabeth Moss te radi kao ambasador Diora i kreativni savjetnik Honest Beautyja.

 

Koliko je blizak s vojvotkinjom Meghan, svjedoči i šaljivi video koji je Daniel objavio na svom Instagram profilu povodom njezina rođendana, a i njezine fotografije iz nekih prošlih dana.

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on