Stilist Marko Grubnić vrlo je blizak s majkom Brankom s kojom često putuje.

Galerija


37-godišnji stilist i bivši natjecatelj "Plesa sa zvijezdama" nikada nije skrivao koliko je blizak s majkom.

Vezani članci Marko Grubnić - 1 Grubnić podijelio fotku s atraktivnom majkom Brankom koja ga je zasjenila dugim, vitkim nogama: "Mama ludilo" Marko i Branka Grubnić Marko Grubnić objavio fotku s atraktivnom mamom Brankom: "Nadam se da će i mene moji sinovi ovako paziti"

Riječ je o Marku Grubniću čija je mama Branka Grubnić upravo proslavila okrugli 60. rođendan, a stilist joj je tom prilikom priredio raskošnu rođendansku zabavu.

Marko se na Instagramu pohvalio buketima cvijeća za nju, a nerazdvojni duo pomno se spremio za proslavu, što ne čudi, jer su baš uvijek dotjerani.

Posebno je blistala Branka za koju po fotografijama baš nikada ne biste rekli da je napunila 60 godina, a gospođa Grubnić toliko je zanosna da je bez problema uskočila u kratku haljinicu. Marko je uz fotografije objavio i emotivni status.

"Želim da ti rođendan bude sjajan poput tvog osmjeha, sladak kao što je tvoja ljubav, zabavan kao tvoj duh i prekrasan kao što si ti. Ti si kraljica mog srca i najbolja mama u cijelom svijetu. Volim te jako i zauvijek", započeo je Grubnić te joj poručio kako je u njoj pronašao svog anđela.

"Ti si moj superheroj, blagoslov, ti činiš da život izgleda nevjerojatno!!! Ti si mi najveća inspiracija cijeli život. Tvoja snaga, suosjećanje, ljubav, ljepota i nevjerojatna velikodušnost su izvan svega čemu sam svjedočio. Mama, ti si moje srce. Tako sam zahvalan što te imam u životu! Hvala na ljubavi koju mi svakodnevno pružaš. Sretan rođendan kraljice", završio je Grubnić te oduševio tisuće obožavatelja od kojih su mu neki poručili kako je isti mama.

Ovaj osebujni duo često i putuje zajedno, a posebno oduševljavaju svojim kreacijama koje pažljivo spremaju za baš svaku destinaciju. 

Trudnoću je skrivala do samog kraja: Domaća pjevačica rodila drugo dijete