pokorila Zagreb!

Nema zime za Maju Šuput: U seksi izdanju pokazala je gole noge, a provirio je i komad donjeg rublja!

Maja Šuput Maja Šuput Screenshot/Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je niz fotografija na kojima nosi upečatljivo ružičasto izdanje, a pokazala je i komadić donjeg rublja.

Pjevačica Maja Šuput pokorila je Zagreb u seksi izdanju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

U svojim pričama na Instagramu Maja je objavila niz fotki iz šetnje gradom na kojima nosi upečatljivu ružičastu bundu i sako u istoj boji, a na nogama ima visoke plave čizme.

Unatoč niskim temperaturama, hrabro je obukla sako kao haljinu i preskočila hlače i majicu, a na jednoj je fotki provirio i komadić njezina bež grudnjaka. Osim bujnog dekoltea, u fokusu su se našle i njezine gole noge i čini se da Maju ništa, pa ni hladnoća, ne može zaustaviti u naumu da zablista.

To je potvrdila i u showu "Supertalent"u kojem je, kao članica žirija, prošle godine nizala spektakularna i nezaboravna izdanja, kojih se možete prisjetiti u našoj galeriji.

Inače, Maja u posljednje vrijeme obožavatelje posebno uveseljava i fotkama svojeg preslatkog sinčića Blooma, koji je na svijet stigao u ožujku prošle godine i jedino je dijete koje ima sa suprugom Nenadom Tatarainovim.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene