Samo radno!

Trudničko izdanje Maje Šuput kakvo još niste vidjeli, ovdje je bila u osmom mjesecu trudnoće!

Maja Šuput prva emisija TLZP Maja Šuput prva emisija TLZP Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput prva emisija TLZP Maja Šuput prva emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan prva emisija TLZP Maja Šuput prva emisija TLZP - 6 Maja Šuput o imenima za dijete - 6 Maja Šuput prva emisija TLZP +0 Maja Šuput i Frano Ridjan prva emisija TLZP Galerija

Maja Šuput i Frano Ridjan voditeljski je dvojac All Stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a potrudili su se da već zbog prve emisije svi pričaju o njima. Oboje su se maksimalno sredili!

Pjevačica Maja Šuput oduševila je gledatelje malih ekrana kada se uz Franu Ridjana prvi put pojavila kao voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", pa su se mnogi razveselili što će isti voditeljski dvojac biti s njima i u novoj sezoni. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

A veseli se i Maja, koja nije skidala osmijeh s lica od prvog trenutka kada se pojavila na pozornici u blještavoj zlatnoj haljini, kojom je u show donijela dašak starog holivudskog glamura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za dodatni sjaj zasigurno je u vrijeme snimanja bilo zaslužno i njezino blaženo stanje, a pokazala je da ni u osmom mjesecu trudnoće za nju nema odmora te da je uživala u tim danima. 

Ništa manje nije zablistao ni Frano u elegantnom crnom odijelu koje mu je pristajalo kao saliveno. 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene