Maja Šuput i Frano Ridjan voditeljski je dvojac All Stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a potrudili su se da već zbog prve emisije svi pričaju o njima. Oboje su se maksimalno sredili!

Galerija


Pjevačica Maja Šuput oduševila je gledatelje malih ekrana kada se uz Franu Ridjana prvi put pojavila kao voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", pa su se mnogi razveselili što će isti voditeljski dvojac biti s njima i u novoj sezoni. 

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Maja Šuput Evo kako je slatko Maja završila još jednu voditeljsku sezonu, zbog poruke koju je poslala svima je postala još draža i u toj ulozi!

A veseli se i Maja, koja nije skidala osmijeh s lica od prvog trenutka kada se pojavila na pozornici u blještavoj zlatnoj haljini, kojom je u show donijela dašak starog holivudskog glamura.

Za dodatni sjaj zasigurno je u vrijeme snimanja bilo zaslužno i njezino blaženo stanje, a pokazala je da ni u osmom mjesecu trudnoće za nju nema odmora te da je uživala u tim danima. 

Ništa manje nije zablistao ni Frano u elegantnom crnom odijelu koje mu je pristajalo kao saliveno. 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!