Maja Šuput poznata je po osebujnim kreacijama na koncertima, ali i u "Supertalentu", a onom u posljednjoj polufinalnoj emisiji nadmašila je samu sebe.

Galerija


Maja Šuput poznata je po osebujnim izdanjima koje baš nitko na domaćoj sceni ne nosi kao ona.

Vezani članci Maja Šuput - 6 Pogledajte urnebesne fotografije iz 2006. godine kad je Šuput na maštovit način promovirala tadašnji duet Maja Šuput - 1 Šuput traži pomoć pratitelja: Izbor imena za sina suzila je na tri, a Frano Ridjan jedno joj je zabranio!

No prošle nedjelje nadmašila je samu sebe kreacijom koja je s jedne strane izgledala kao haljina, a s druge kao kombinezon.

Bilo je tu svega: perja, korzeta, leopard-uzorka, kratkih rukava, no i takva kombinacija na Maji je izgledala fantastično, a to su prepoznali i brojni njezini obožavatelji koji su pohvalili njezino izdanje na Instagramu.

I neke poznate dame sa scene također su joj udijelile komplimente na račun izgleda, primjerice Lana Jurčević, Marina Mamić i Bojana Gregorić Vejzović, a Maja je kao i uvijek imala i besprijekornu frizuru u stilu slavne lutke Barbie te jednako takav make-up.

"Dinastija", našalio se na Instagramu Majin stilist Marko Grubnić, koji je zaslužan i za ovo njezino izdanje.

Jedva čekamo vidjeti što će Maja nositi u finalnoj večeri showa "Supertalent", koja nas očekuje u ponedjeljak 23. prosinca.

Što kažete na Marijin nastup: "Na audiciji si bila Marica pekarica, a sada si se vratila kao carica Marica"