Ponovno besprijekorna!

Maja Šuput se popela na ljestve i zablistala u haljini s prorezom do boka: "Penjanje ti divno stoji"

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput se na društvenim mrežama osvrnula na 2019. godinu i sve što je u njoj ostvarila.

Ova 2019. godina je gotovo iza nas, a od nje se na svoj način na društvenim mrežama oprostila pjevačica Maja Šuput, objaviviši seksepilnu fotografiju na kojoj je čak umalo pokazala i previše.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Naime, Maja je s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira popevši se na ljestve, u besprijekornoj crvenoj haljini s dubokim prorezom koji gotovo seže do boka.

"Za mene je 2019 godina bila penjanje prema snovima i na sreću realizacija istih. Imala sam luđačku djevojačku, bajkovito vjenčanje, proslavila 40 kako dolikuje, odradila sve vikende pjevajući na pozirnicama, snimila uspješno sve emisije Supertalenta, izdala dječji album i do visina razvila MAJUSHKU. Uz sve to kaže mi muž da sam i najbolja supruga (nije baš da me ima s kim usporedit), mama je i dalje super ponosna, a prijatelji su uvijek tu za sve dobre i loše dane pa se veselim jos jednom genijalnom tulumu sutra s njima, da zatvorimo ovu godinu sa stilom. Sutra Umag trg i krećemo u nove pobjede u Novu 2020. Hvala svima koji su bili uz mene, velika ste mi podrška i vjetar u leđa", napisala je Maja u podužem statusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Njezini vjerni obožavatelji, koje broji u desecima tisuća, poželjeli su joj u komentarima sve najbolje i najljepše u nadolazećoj godini, a nisu izostali ni komplimenti na račun izgleda ali i posla.

"Misliš, proslavila si 25?", "Ma ti si žena zmaj", "Svaka čast Majo, za primjer si drugima kako se sve može radom i samo radom", "Penjanje ti divno stoji", "Bravo Majo", "Divna si", poručili su joj u komentarima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) +3 Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Celebrity Njihov je šokantan razvod obilježio cijelo desetljeće, a sada se opet rasplamsala stara ljubav?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene