Maja Šuput se na društvenim mrežama osvrnula na 2019. godinu i sve što je u njoj ostvarila.

Galerija


Ova 2019. godina je gotovo iza nas, a od nje se na svoj način na društvenim mrežama oprostila pjevačica Maja Šuput, objaviviši seksepilnu fotografiju na kojoj je čak umalo pokazala i previše.

Vezani članci Nenad Tatarinov Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo! Maja Šuput Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga

Naime, Maja je s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira popevši se na ljestve, u besprijekornoj crvenoj haljini s dubokim prorezom koji gotovo seže do boka.

"Za mene je 2019 godina bila penjanje prema snovima i na sreću realizacija istih. Imala sam luđačku djevojačku, bajkovito vjenčanje, proslavila 40 kako dolikuje, odradila sve vikende pjevajući na pozirnicama, snimila uspješno sve emisije Supertalenta, izdala dječji album i do visina razvila MAJUSHKU. Uz sve to kaže mi muž da sam i najbolja supruga (nije baš da me ima s kim usporedit), mama je i dalje super ponosna, a prijatelji su uvijek tu za sve dobre i loše dane pa se veselim jos jednom genijalnom tulumu sutra s njima, da zatvorimo ovu godinu sa stilom. Sutra Umag trg i krećemo u nove pobjede u Novu 2020. Hvala svima koji su bili uz mene, velika ste mi podrška i vjetar u leđa", napisala je Maja u podužem statusu.

Njezini vjerni obožavatelji, koje broji u desecima tisuća, poželjeli su joj u komentarima sve najbolje i najljepše u nadolazećoj godini, a nisu izostali ni komplimenti na račun izgleda ali i posla.

"Misliš, proslavila si 25?", "Ma ti si žena zmaj", "Svaka čast Majo, za primjer si drugima kako se sve može radom i samo radom", "Penjanje ti divno stoji", "Bravo Majo", "Divna si", poručili su joj u komentarima.

Njihov je šokantan razvod obilježio cijelo desetljeće, a sada se opet rasplamsala stara ljubav?