Maja Šuput najprije je otkrila da se zaručila, a sada je kazala i malo više o tom trenutku.

Galerija


Maja Šuput prolazi kroz divno životno razdoblje. Ljubav cvjeta, posao nikad bolji, pale su zaruke… Još samo čekamo da Maja najavi dijete i sreća će biti kompletna.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Vraćaju vjeru u ljubav: Maju Šuput suprug je htio oženiti već nakon 4 dana Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput na društvenim mrežama objavila amatersku snimku muža Nenada i pokazala top-formu

Nakon što se saznalo za zaruke, Maja je primila bezbroj čestitki, pa je pjevačica svima zahvalila, ali i otkrila detalje sa zaruka.

''Hvala, hvala, hvala SVIMA na divnim čestitkama i željama. Inbox mi je pun vaših poruka, a srce veliko kao kuća. Ovo je daleko najintimniji trenutak mog života. Bez frizure, bez make up-a, sa cvijetom kojeg je Nenad ubrao sekundu prije slikanja i bez svjedoka... slikano selfie stick-om zapiknutim u pijesak. Čisti dokaz da vam pored ljubavi ne treba ništa drugo'', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj se grli sa zaručnikom.

Iako se prosidba odvila prije više od dva mjeseca, sretnu vijest Maja je tek sada obznanila svojim obožavateljima. Romantična prosidba dogodila se na Maldivima, na kojima su golupčići uživali početkom nove godine.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on