Imamo snimke para

Maja Šuput i dečko uhvaćeni našom kamerom: Progovorila o svadbi i djetetu

Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell) Maja Šuput (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Nenad Tatarinov (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Čuju li se svadbena zvona i rade li na djeci, Maja Šuput otkrila je našoj ekipi.

Maja Šuput napokon ljubi! Odabranik njezina srca je Nenad Tatarinov, direktor jednog šibenskog hotela. Par je u vezi od ovog ljeta. Da je ''to to'', Maja je potvrdila u ekskluzivnom razgovoru za In Magazin. Povjerila nam je čime ju je osvojio 34-godišnji Puljanin ruskih korijena.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ima samo 2 godine! Majin Bloom naučio je nešto vrlo važno, ali greška koja mu se potkrala njene je pratitelje od srca nasmijala: ''Meni više ne treba kanal s komedijom…''

Maji Šuput, osim na poslovnom planu, ruže su procvjetale i u ljubavi. Sreću je pronašla u zagrljaju markantnog Puljanina ruskih korijena. Direktor luksuznog hotelskog kompleksa u Šibeniku Nenad Tatarinov Maju je oborio s nogu.

Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

''Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi! Tako da je meni bilo vrlo jednostavno, onako, ''gle, really'' , kroz smijeh nam je ispričala Maja te nastavila otkrivati detalje upoznavanja.

''Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao ''to je to'' Moje i gotovo'', priznala je pjevačica.

''Pa ti bude fora kad ti netko prvi dan kaže ''Gle, to je to, ja to želim, ja to hoću, ja znam da je to to i to će bit tako!'', kazala je Maja te otkrila kako će s djecom i svadbom još pričekati.

Nenad Tatarinov (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Nenad Tatarinov (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Iako je uvijek govorila da je sklona muškarcima starijima od sebe, ovog je puta pala na mlađeg, no ima sve kvalitete koje ju mogu osvojiti.

''Muškarci koji su onako fini uglađeni, poduzetnici, koji vole iste stvari kao i ja, a to je gastronomija, to su putovanja, hoteli, tako da mislim da sam našla matching point'', priznaje Maja kojoj Nenad otvara vrata i primakne stolicu.

Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Maja i Nenad žive zajedno pa nas je zanimalo kako to izgleda. ''Pa normalno ako uzmeš u obzir da sam ja u Zagrebu dva dana, ostalo sam na putu. On puno radi, ja puno radim, tako da ti nemaš onaj feeling - E, sad smo mi doma, pa sad mi radimo večeru, pa igramo bingo'', priznaje Šuput.

Pjevačica je sretnija no ikad, a mnogi su njezini prijatelji primijetili da je drugačija nego kada je bila singl.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene