Čuju li se svadbena zvona i rade li na djeci, Maja Šuput otkrila je našoj ekipi.

Galerija


Maja Šuput napokon ljubi! Odabranik njezina srca je Nenad Tatarinov, direktor jednog šibenskog hotela. Par je u vezi od ovog ljeta. Da je ''to to'', Maja je potvrdila u ekskluzivnom razgovoru za In Magazin. Povjerila nam je čime ju je osvojio 34-godišnji Puljanin ruskih korijena.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj! Maja Šuput (Foto: Instagram) Vrckava diva hrvatske estrade otkrila svoj jedini prohtjev na koncertima i ima svako pravo na to

Maji Šuput, osim na poslovnom planu, ruže su procvjetale i u ljubavi. Sreću je pronašla u zagrljaju markantnog Puljanina ruskih korijena. Direktor luksuznog hotelskog kompleksa u Šibeniku Nenad Tatarinov Maju je oborio s nogu.

20.11.2017.
Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 2

''Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi! Tako da je meni bilo vrlo jednostavno, onako, ''gle, really'' , kroz smijeh nam je ispričala Maja te nastavila otkrivati detalje upoznavanja.

''Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao ''to je to'' Moje i gotovo'', priznala je pjevačica.

''Pa ti bude fora kad ti netko prvi dan kaže ''Gle, to je to, ja to želim, ja to hoću, ja znam da je to to i to će bit tako!'', kazala je Maja te otkrila kako će s djecom i svadbom još pričekati.

Nenad Tatarinov (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Nenad Tatarinov (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Iako je uvijek govorila da je sklona muškarcima starijima od sebe, ovog je puta pala na mlađeg, no ima sve kvalitete koje ju mogu osvojiti.

''Muškarci koji su onako fini uglađeni, poduzetnici, koji vole iste stvari kao i ja, a to je gastronomija, to su putovanja, hoteli, tako da mislim da sam našla matching point'', priznaje Maja kojoj Nenad otvara vrata i primakne stolicu.

20.11.2017.
Maja Šuput i Nenad Tatarov (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Maja i Nenad žive zajedno pa nas je zanimalo kako to izgleda. ''Pa normalno ako uzmeš u obzir da sam ja u Zagrebu dva dana, ostalo sam na putu. On puno radi, ja puno radim, tako da ti nemaš onaj feeling - E, sad smo mi doma, pa sad mi radimo večeru, pa igramo bingo'', priznaje Šuput.

Pjevačica je sretnija no ikad, a mnogi su njezini prijatelji primijetili da je drugačija nego kada je bila singl.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell)
Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell)