Detalji prosidbe

Kako je Maja Šuput upropastila zaruke? Zbog njezinih komentara Nenad se uspaničio i sve otkazao

Maja Šuput: (Foto: Instagram) Maja Šuput: (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) +0 Maja Šuput: (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput prvi je put ispričala detalje o prosidbi Nenada Tatarinova koje je čuvala protekla dva mjeseca.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov zaručili su se na Maldivima. Znamo da se to tamo dogodilo i da je sve bilo jako romantično, no prije tog trenutka u glavi zaručnika Nenada Tatarinova događala se prava drama .

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Naime, Nenad je prosidbu zapravo planirao na Tajlandu, u Bangkoku. Rezervirao je stol na 64. katu jednog restorana, sve je dogovorio s vlasnikom i trebalo je još samo izvaditi prsten. U jednom trenutku pojavio se violinist koji je krenuo sa svirkom, a kad je pjevačica konobara pitala o čemu je riječ, on joj je rekao kako je u tijeku prosidba. Maja je tad započela s komentarima ''kakvo je to mjesto za prosidbu'' i automatski Nenadu upropastila plan. 

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)

''Nije mi fora zaprositi djevojku ispred 300 ljudi u restoranu od kojih očekuješ i pljesak. U mojoj glavi to je intiman čin. I zašto Bangkok? Zar će nakon prosidbe slaviti zajedno s nekom kraljicom ili kraljem noći? Kad sam to rekla Nenadu, otišao je na ''toalet'' i sve otkazao, kazala je Maja za Story.

Na kraju se par ipak zaručio na Maldivima. Nenad je Maju zaprosio u restoranu na plaži. Nenad je na kraju ustao i izvadio prsten, a onda je krenuo poljubac. Gledajući snimku, par je na kraju shvatio da on nije postao niti pitanje, a ona je samo uzela prsten bez ikakva odgovora.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene