Uvijek sa stilom!

Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

Maja Šuput Maja Šuput Nikola Cutuk/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput Mate Bulić i Maja Šuput +24 Mate Bulić i Maja Šuput Galerija

Maja Šuput za nastup u Petrinji odabrala je vrlo zanimljiv blještavi kombinezon s čupavim detaljem koji nije mogao nikome promaknuti.

Pjevačica Maja Šuput poznata je po svom jedinstvenom stilu, a ovog puta pokazala ga je na koncertu u Petrinji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Za ovu prigodu odjenula je pripijeni svjetlucajući crni kombinezon koji je na sredini imao upečatljivi čupavi detalj, ali i otvor koji je pokazao da ispod ne nosi grudnjak. Gornji dio protezao se oko vrata pa je tako odlično istaknuo njezina gola ramena i raskošno poprsje. Crne sandale sa detaljem leptira na peti savršeno su se uklopile u ovaj neobičan stajling. 

Maja je na svom Instagram profilu podijelila par fotografija gdje tako sređena pozira u helikopteru i ispred njega pa dodala:

"Stigla sam na koncert u Petrinju sa stilom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezini obožavatelji odmah su u komentarima pohvalili njezin outfit i uputili joj mnoštvo lajkova.

Maja je dobila i svoju vlastitu Barbie lutkicu kao i njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić za kojega je napravljena njegova verzija Kena.

Ispod niza fotografija Barbie i Kena napisala je:

"Danas se osjećam kao prava zvijezda jer sam i službeno dobila svoju lutkicu. Hvala genijalnim "Plastične drastične" na savršenoj replici mene kao Barbie i mog prijatelja Marka Grubnića kao Kena. Originalni stayling je sveee naravno. Ostavljam vas da lajkate ovaj rad a ja se idem igrati doslovno sa sobom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezini pratitelji bili su apsolutno impresionirani ovom objavom pa su odmah uputili komentare:

"Koja kraljica", "Totalno cool", "Koje ludilo, a garderoba ista", "Prefora totalno ko vas dvoje", "Dakle top".

Naravno, fanovi su odmah poželjeli da se napravi i lutkica preslatkog Blooma, ali onda su zaključili: "Ma on je sam po sebi lutkica!".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 10 Jelena Karleuša - 4 +27 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Kontroverzna pjevačica dovela pratitelje do ruba, ne prestaje provocirati golim grudima koje je jedva prekrila rukama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene