Uživa maksimalno!

Šuput novom fotkom još jednom dokazala da je kraljica hedonizma, a pali su komentari i na ovaj kupaći!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +24 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pokazala je kako provodi vrijeme ovih dana, a njezina vitka figura došla je u prvi plan u neobičnom tigrastom badiću.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput uživa sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom na Pagu, a otamo se pohvalila pratiteljima kako provodi svoje dane.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

U jednodijelnom tigrastom badiću neobičnih proreza pozirala je ispijajući kavu te je u ovoj kombinaciji savršeno istaknula svoju vitku figuru i preplanuli ten.

"Ja po cijele dane", napisala je Maja ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Lijepa si Majo", "Super badić", "Wow kakve noge imaš, prezgodna si", "Goriš", "Uvijek lijepa Maja", pisali su joj njezini vjerni obožavatelji.

Šuput u posljednje vrijeme često objavljuje fotke u badićima, koje njezine pratitelje ostavljaju bez daha, ali i one malenog Blooma, koji mami brzo ukrade pozornost, ali i fanove.

Njezini pratitelji ne mogu se nagledati te slatkoće, pa nijednu Majinu objavu, kada je u pitanju Bloom, nikako ne propuštaju.

Maja je nedavno objavila i sebe kako pozira u bijeloj prozirnoj haljinici s detaljima čipke te je tako istaknula svoje vitke noge. Kao modni dodatak nosila je sunčane naočale i slamnati šešir na glavi, a nismo mogli ne primijetiti ni preslatku slamnatu torbicu, ali ni neobične papuče.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +4 Sanja Vejnović i Goran Mećava Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 2 +1 Neda Ukraden Celebrity Najseksi baka Balkana okinula selfie u 72. godini pa opravdala titulu koja je njoj smiješna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene