Što vi kažete?

Maja Šuput pohvalila se novim imidžem i ostavila fanove u nevjerici: "Ajme, ne nalikuješ na sebe, koja promjena"

Frano Ridjan i Maja Šuput Frano Ridjan i Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput pohvalila se novim imidžem i pokupila brojne komplimente na društvenim mrežama.

Pjevačica Maja Šuput svaki vikend provodi aktivno i zaposleno, održavajući i po nekoliko nastupa, a iznimka nije bio ni protekli, kada je nastupila pred bračkom publikom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

40-godišnja Maja svoj je nastup bila najavila na Instagramu, a obožavateljima je za oko zapeo njezin izgled, odnosno novi imidž. Naime, Maja je pozirala s dugačkom plavom kosom i šiškama, a vjerni fanovi obasipali su je komplimentima.

"Ajme, ne nalikuješ na sebe! Koja promjena", "Zgodna mačka", Savršena i stasom i glasom, samo tako, najbolja si", "Predivna si", "Ja sam te jedva prepoznala", "Što ti dobro stoje šiškice", "Frizura i naravno sve ostalo je savršeno", "Inače obožavam šiške, a tebi odlično stoje, sto puta bolje nego zalizana kosa gore i svezana u rep, bravo za to", poručili su joj u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je tako još jednom dokazala da se odlično nosi s transformacijama, a uskoro ćemo je gledati i u showu "Tvoje lice zvuči poznato" Nove TV, i to u ulozi voditeljice, pa vjerujemo kako će i u tom izazovu sjajno snaći.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) +3 Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Celebrity Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene