Premedeni!

Ljeto Maje Šuput i službeno je počelo: Pokazala tijelo u badiću, ali pažnju je ipak ukrao Bloom!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +23 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da je nakon završetka showa ''Ples sa zvijezdama'' njezino ljeto i službeno započelo.

Do nedjelje smo Maju Šuput gledali kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama", a pjevačica je već danas otputovala na zasluženi odmor u Tursku sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem u naručju na pješčanoj plaži. 

"Najslađi frajer na plaži je u mom naručju. Napokon odmor."

U prugastom badiću Šuput je istaknula svoju vitku majčinsku figuru, ali i bujne grudi, koje je pokušala sakriti topićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ispod objave javile su joj se kolegica Franka Batelić, koja joj je napisala: "Uživajteeee", i pjevačica Ivana Marić, koja je oduševljena utjecajem majčinstva na Maju te je poručila: "Vas dvoje niste normalni, pre pre medenost! Ti si pored njega druga osoba".

"Osmijeh kojem se ne može odoljeti... zavodnik", "Sretan dječak", "Preslatki ste", "Presladak, kako samo gušta'', samo su neki u nizu komentara pratitelja.

Također, u priči na Instagramu pohvalila se svojim znanjem turskog jezika pa se našalila: "Turkinja da budem. Teşekkürler, to je jedino što znam reći", a na hrvatskom jeziku to znači 'hvala'.

U drugoj priči prikazala je koliko su Turci zapravo ljubazan narod. Naime, Nenad je s Bloomom u naručju preuzeo kormilo, a vlasnik broda odlučio mu je očistiti naočale. Maja je toliko bila oduševljena uslugom te je dodala: "Da moje vidi ne bi ih se ni ponudio očistiti, samo bi ih bacio u more".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +10 Renata Lovrinčević - 4 Nekad i sad Prošle su 22 godine otkako je proglašena najljepšom Hrvaticom, no i danas ju je nemoguće zasjeniti kad se skine u bikini

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene