Napokon!

Pet mjeseci poslije svadbe otišli na medeni mjesec: Šuput otkrila koju su lokaciju ona i muž odabrali

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom priuštila si je još jedno egzotično putovanje u nizu.

Sredinom svibnja ove godine Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov uspjeli su u svoje poslovne rasporede ugurati i medeni mjesec. Pjevačica i članica žirija u showu Supertalent na Instagramu je tako otkrila kako su za ovo posebno putovanje kao lokaciju odabrali Maldive.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Sa svojim pratiteljima na ovoj društvenoj mreži Maja je podijelila i trenutke luksuznog putovanja tijekom kojeg su, vidljivo je, i više nego uživali.

Ovo će za njih zasigurno biti još jedno posebno putovanje, a tome će zasigurno pridonijeti i činjenica da se par na Maldivima prije dvije godine i zaručio.

Par je svadbenu proslavu upriličio na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su pozvali samo najbliže, među kojima je bio njezin najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić, dok joj je vjenčana kuma bila Lana Gadžo Čermak.

Maja je tijekom dana nosila jednu bijelu haljinu, no za samu izmjenu zavjeta odabrala je drugu, koju je za nju osmislio upravo njezin prijatelj Marko. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene