Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom priuštila si je još jedno egzotično putovanje u nizu.

Galerija


Sredinom svibnja ove godine Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov uspjeli su u svoje poslovne rasporede ugurati i medeni mjesec. Pjevačica i članica žirija u showu Supertalent na Instagramu je tako otkrila kako su za ovo posebno putovanje kao lokaciju odabrali Maldive.

Vezani članci Maja Šuput - 1 Šuput traži pomoć pratitelja: Izbor imena za sina suzila je na tri, a Frano Ridjan jedno joj je zabranio! Maja Šuput Šuput pozirala u sobi koju je uredila za sina, pazila je na svaki detalj: "Spremni za tebe, ljubavi!"

Sa svojim pratiteljima na ovoj društvenoj mreži Maja je podijelila i trenutke luksuznog putovanja tijekom kojeg su, vidljivo je, i više nego uživali.

Ovo će za njih zasigurno biti još jedno posebno putovanje, a tome će zasigurno pridonijeti i činjenica da se par na Maldivima prije dvije godine i zaručio.

Par je svadbenu proslavu upriličio na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su pozvali samo najbliže, među kojima je bio njezin najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić, dok joj je vjenčana kuma bila Lana Gadžo Čermak.

Maja je tijekom dana nosila jednu bijelu haljinu, no za samu izmjenu zavjeta odabrala je drugu, koju je za nju osmislio upravo njezin prijatelj Marko.