Maja Šuput objavila je video s jednog vjenčanja na kojem je nastupala i nasmijala svoje pratitelje.

Galerija


Karijera Maje Šuput svakim je danom sve bogatija, a koliko je bogata dokaz je i njezina arhiva videa koju posjeduje. Tako je Maja odlučila pretresi ladice i pronaći svoje nastupe iz prošlosti.

Vezani članci Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Bilman se pohvalio selfijem s Majom Šuput: "Neki su svoje gumbe postiskali, a neki još čekaju" Irma Vujić (Foto: Instagram) Iako joj je malo provirila guza: Vrući show twerkerice svidio se čak i Martini Tomčić

Kopajući po starim snimkama dočepala se Maja jednog plesača iz snova, a video koji je objavila nasmijao je i nju i njezine pratitelje.

''Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestat smijati. Vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plešu kao da se ništa čudno ne događa, a mi kao bend se čak nismo ni pogledali, a kamoli nasmijali... Kakvi profesionalci. Obožavam svoj posao, toliko stvari vidiš. Sigurno i vi poznajete nekog tko ovako pleše ?!?!'', napisala je Maja uz video.

 

Problematični glazbenik drastično promijenio imidž: Od beskućnika do dječarca u jednom potezu

Poslije šokantnog razvoda otkriveno tko je novi muškarac u životu slavne crnokose glumice

Valentić kao striper? ''Nudili su mi da to radim dok sam studirao, ali ne sjećam se detalja. Sve sam ih odbio''