Maja Šuput objavila je snimku na kojoj upravlja čamcem, dok iza kamere stoji suprug Nenad Tatarinov.

Galerija


Naša popularna pjevačica Maja Šuput dok ne nastupa uživa u ljetnim radostima sa suprugom Nenadom Tatarinovim, a fotografije i snimke morskih avantura redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Rajski prizor na Maldivima: Maju smo vidjeli u raznim izdanjima, ali nikad u ovako vrućem klinču Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput objavila vruće fotke s medenog mjeseca, a pokazala je i kako izgleda nakon 50 sati bez sna

Među posljednjim Majinim objavama našla se i snimka na kojoj Maja upravlja čamcem, dok je Nenad snima.

"Amaterske snimke mog muža. Slobodan dan", napisala je Maja uz snimke koje su se svidjele njezinim obožavateljima.

"Maja pomorac. Kapetansku kapu nabavit da se zna zapovjedni lanac", "O mama", "Wau, koja dobra figura", "Kraljica", poručili su joj u komentarima.

Maja i Nenad vjenčali su 11. svibnja ove godine u Istri, a brak im izgleda itekako godi. Mini godišnji proveli su u Turskoj odakle je  objavila romantičnu fotografiju s plaže na kojoj pozira zagrljena sa suprugom, a oboje drže ruke na njezinu trbuhu.

Ipak, Maja je novom fotografijom golupčića poručila kako ipak ne čekaju bebicu. "Nismo trudni, samo se volimo grliti", poručila je fotografijom s večere na kojoj doista blista kao i uvijek u Nenadovu zagrljaju.

Slomljeni Liam oglasio se prvi put o razvodu nakon 7 mjeseci braka: "Ne razumijete vi to"